Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsen van een cinewall? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsen van een cinewall. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsen van een cinewall

Plaatsen van een cinewall

Ik wil graag een cinewall zoals in de bijlage. Afmetingen zijn niet bekend, maar schatting via de foto. Is nu een casco woning.

Plaatsen van een cinewall

Ik wil graag een cinewall laten maken, het betreft een wall van 3,5 m breed en ongeveer 2,5 m hoog. Ik wil graag een open ruimte in het midden voor de tv en aan de zijkanten twee kleine nisjes. Onder het tv vlak graag een ruimte voor de open haard. ik heb foto's ter voorbeeld van wat ik wil. In totaal 6 spotjes, 1 in iedere nis (4) en twee boven de tv.

Cinewall laten plaatsen

'Cinewall' met televisie en sfeerhaard realiseren. Ook wil ik aan de bovenzijde zowel links als rechts inbouw spotjes gerealiseerd krijgen. De wand is ongeveer 2.5 meter breed en heeft een normale kamer hoogte.

Cinewall voor TV en sfeerhaard plaatsen

'Cinewall' met televisie en sfeerhaard realiseren. Ook wil ik aan de bovenzijde zowel links als rechts inbouw spotjes gerealiseerd krijgen. De wand is ongeveer 2.5 meter breed en heeft een normale kamer hoogte.

Cinewall plaatsen

Cinewall bij de Praxis gekocht plaatsen. Een muurwandsysteem om lcd tegen de muur te hangen. Deze plaatsen. Afmeting 1.92 bij 1.92.

TV / audio wand maken

Wil HDM Cinewall wand van Praxis laten plaatsen op gibo wand om flatscreen op te hangen en audio-apparatuur. Standaard maat 1,92 x 1,92 meter. Ik wil echter inlichtingen welke mogelijkheden er zijn voor het plaatsen van bijpassende kastjes 2x voor de overige audio apparaten in onder te brengen etc. Daarvoor heb ik extra strippen nodig, zijn die los te krijgen? Bij de Praxis zijn ze waarschijnlijk niet los te krijgen.