Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsen afdak in de tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsen afdak in de tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsen afdak in de tuin

Plaatsen afdak in de tuin

Een afdak van hout aan de muur inclusief dakgoot ten behoeve van de afwatering. Dit betreft een lengte van circa 2 meter. Bijlagen 4 foto’s van afgebroken afdak. De tuin kan ook via de garage bereikt worden.

Kozijn- en timmerwerk buiten de woning

Nieuw poort-kozijn met deuren plaatsen (deuren al aanwezig) en afdak reparen cq vervangen

Schutting en afdak plaatsen

Mijn schutting is grotendeels omgewaaid en 4 houtenschermen (Gamma- Jumbo 1.80 x 1.80 art: 263360) zijn kapot, dus graag opnieuw de schutting plaatsen. Wellicht zijn houten palen in beton gegoten een optie. Daarnaast is het afdak (golfplaten 2 x 2 meter) tussen de woning en de schuur volledig vernield en moet vernieuwd worden. Ik wil graag in overleg met de vakman tot een duurzame oplossing komen.

Schutting plaatsen en overkapping vervangen

Ik wil een nieuwe schutting aanleggen die kapot is gegaan door de storm. Tevens had ik een afdak naast de schuur waar de containers en fietsen stonden. Die zijn ook kapot gegaan en wil ik graag laten vervangen.

Afdak laten maken

Ik wil graag overkapping van 3,60 bij 4,60 meter laten plaatsen. Deze moet schuin aflopen richting de steeg. De overkapping komt te staan tussen de schuur en de schutting. Betreft het plaatsen van het geraamte, dakconstructie en golfplaten. Graag ontvang ik een offerte.

Afdak tegen schuur monteren

Tegen schuur aan afdak plaatsen van 3 bij 3 meter, palen van hout en dak van polycarbonaat. Moet wel goed verankerd zijn i.v.m. storm Zandvoort.

Afdak aan de woning maken

Ik wil een afdak aan het huis van mijn zoon plaatsen. Dit moet met dakgoot en een regenpijp. Er is een bestaande schutting. Van de schutting naar het huis is ongeveer 2,50 meter. De totale lengte van het afdak moet worden ongeveer 10 meter worden en dit moet stevig zijn met golfplaten.

Fundering of vlonder maken voor de blokhut

Ik wil graag een vlonder laten maken voor een tuinhuis van 3.80 x 3.80 meter. Aan de rechterkant komt nog een afdak met dezelfde afmeting, waarvan er alleen aan de achterkant een wand komt. Dak tuinhuis en luifel wordt één geheel. Locatie is Vinkeveen materiaal is middels een betonnen pad te transporteren, maar kan niet met een auto over gereden worden. De vlonder zal op palen moeten komen omdat het veengrond betreft. Neem aan dat de palen hardhout moeten worden. Denk dat de vlonder zelf van Douglas hout kan, graag advies daarover. Onder het afdak hoeft geen vlonder, dit zitje doen we gewoon met tegels. Dus vlonder kan 4 x 4 meter zijn en denk raadzaam de achterwand van afdak wel op palen (dezelfde vlonder) te zetten. Net zoals de steunpaal voor het dak, rechtsvoor. Graag ontvang ik hiervoor een gepaste offerte voor materiaal vlonder, het op locatie brengen en vlonder te maken. U mag ook een tweede offerte doen voor het plaatsen van de blokhut en het materiaal brengen van de parkeerplaats naar de op te bouwen locatie. Betonnen pad is schat ik 1,5 km. Er is op de jachthaven ook wel wat te regelen met de mensen ter plaatse om dit van de parkeerplaats naar landje te brengen. Dit kan ik waarschijnlijk voor u regelen. Betreft een watersportvereniging, betreft veengrond, er moet dus een vlonder geslagen worden (op palen).

Afdak voor fietsen aan de garage maken

Het gaat hier om een, schuin, afdak aan de zijkant van de garage waar we fietsen onder kunnen plaatsen. De lengte is 355 cm en de breedte 200 cm. Het dak mag gemaakt zijn van golfplaten en moet schuin aflopen in verband met waterafvoer. De zijkanten kunnen gewoon open zijn. De houten palen mogen van geïmpregneerd hout of hardhout zijn, afhankelijk van prijsverschil.

Afdak van aluminium of hout maken

En afdak van aluminium liggers of hout. Dak met polycarbonaat platen melk wit van kleur. Van ongeveer 3.07 bij ongeveer 3.10 dit is tussen 3 muren in. Dan bij de laagste kant en afsluiting van de tocht meteen en goot voor regen water. Er is tevens en water regen afvoer buis binnen 10 cm te plaatsen.

Partners

Partners van Casius