Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pergola realiseren in de achtertuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pergola realiseren in de achtertuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pergola realiseren in de achtertuin

Pergola realiseren in de achtertuin

Beste vakman, Wij willen graag een pergola laten maken achter in de tuin. De pergola willen we hebben bevestigd in de hoek van onze schutting en onze schuur. De pergola moet worden gebouwd met hardhout of wellicht douglas hout en er moet iets van schuifbaar duurzaam doek tussenkomen. Een wens van ons is om de pergola op maat te maken zodat deze niet breder dan de schuur wordt (ca. 290 cm breed en 300 cm lang). Als voorbeeld hebben we een foto van Pinterest in de bijlage opgenomen (maar dan in houtkleur). Alle materialen moeten verzorgd worden door de vakman. Graag ontvangen wij een totaalprijs voor het materiaal en de arbeid.

Overkapping realiseren

Nieuwbouwwoning, overkapping in de vorm van pergola met lamellendak. Over gehele achterzijde 8,50 meter breed waarvan 5.5 meter achter woonkamer en 3,5 meter achter de garage. Diepte 3,5 meter. Wellicht om kosten te drukken, over 5.50 meter verstelbare lamellen en achter garage vaste dakbedekking.