Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pergola op maat laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pergola op maat laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pergola op maat laten maken

Pergola op maat laten maken

Ik wil graag een hoek pergola van bamboe laten plaatsen van ongeveer 2 x 2 meter. Op de foto is een klein terrasje te zien, daar moet hij boven komen.

Pergola op maat laten maken op basis van de tekeningen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een pergola, steenschotten terras en schutting. Met de houtsoort: douglas, eiken of hardhout. Zie de bijlage voor foto's en tekening met de maatvoeringen.

Pergola op maat laten maken

Wij willen graag een pergola over ons terras van ongeveer 5.5 meter breed en 6 meter lang laten plaatsen. Hier willen wij ook een harmonica zonweringsdoek bij. Op het terras liggen beton tegels van 60 x 60 centimeter met aan de zijkant een brede betonnen rand van 35 centimeter breed. Optioneel zijn er nog 3 andere huizen in de straat geïnteresseerd in het plaatsen van een pergola, dit echter in overleg.

Pergola op maat laten maken

Omschrijving pergola en plaatsing: - De pergola dient geplaatst te worden boven een deel van de bamboevlonder, waar de tuinmeubelen staan. De staanders kunnen in de grond geplaatst worden tussen de begroeiing links naast de vlonder en in het kunstgras rechts van de vlonder. - De binnenmaten voor van de pergola zijn ongeveer 330 cm breed en 350-400 cm lang. Hoogte ongeveer 220 cm boven de grond. Tot op de cm nauwkeurige maten kan ik later opgeven. - Het ontwerp van de pergola zo minimalistisch mogelijk, zoals voorbeeld afbeeldingen. - Schaduwdoek kan harmonica of strak getrokken zijn, deze dient vochtbestand/schimmelproef te zijn. - Ook wil ik de mogelijkheid voor het ophangen van een rolgordijn aan de kunstgras zijde, svp dit als optie/meerprijs opgeven. - Voorkeur voor houten pergola geverfd in dezelfde kleur grijs als de schutting erachter. Aluminium pergola in structuur antraciet/grijs mag ook. - Inclusief montage. - Opdracht uitvoering zo spoedig mogelijk. Er zijn foto's beschikbaar.

Pergola op maat laten maken

We willen graag een pergola op maat. Het gaat om een pergola van 5 bij 2.50 meter. Betreft het overkappen van een terras.

Hoekbank maken van Douglas hout

Afgelopen jaar hebben wij onze achtertuin grondig laten verbouwen en is daarin onder andere een pergola geplaatst. Onder een deel van de pergola, in een hoek, ligt een vlonder waarop wij een op maat gemaakte hoekbank wensen, bij voorkeur van Douglas hout (en behandeld). Bij het maken van de bank, ongeveer 2,50 bij 3,30 meter, zal rekening moeten worden gehouden met twee palen van de pergola. Graag bespreken we met u enkele denkbare mogelijkheden, waarbij we pogen de beschikbare ruimte maximaal te benutten zonder daarbij oog te verliezen voor het stilistische aspect en, natuurlijk, de haalbaarheid. Ten slotte zal het financiële aspect ook in ogenschouw moeten worden genomen.

Stevige pergola met doek monteren

Ik wil een stevige pergola op maat voor mijn terras, ongeveer 3 bij 5 meter. Met de mogelijkheid voor regenbestendig doek. Pergola bij voorkeur aan balkon bevestigen of in ieder geval op gelijke hoogte (4 meter hoogte). Materiaal: Ik wil de pergola graag van hout gemaakt hebben. Het verdere ontwerp graag in overleg.

Pergola laten maken

Ik wil een pergola laten maken op maat. Graag hulp bij bouwtekening? Wat heb ik nodig? Hoeveel palen/balken en dan ook het plaatsen van de pergola. De maat is ongeveer 3,50 meter en er zijn wat obstakels zoals een afvoerpijp en schuur van de buren, maar als je mij een offerte stuurt mag ik hopen dat je ervaren genoeg bent om hiermee rekening te houden. Foto ter beschikking.

Nesling Pergola Wall 1 monteren

Ik wil een Nesling Pergola Wall I laten montere. Deze moet wel op maat worden gemaakt want de hoogte en lengte wijken waarschijnlijk af van de standaard maat die is besteld. De bestelde maat is 200 cm breed bij 300 cm lang. Levertijd vanaf fabriek is 3 weken na bestelling en de bestelling heeft op 5 september plaatsgevonden.

Monteren van Nesling pergola

Graag wil ik weten wat de kosten zijn om 2 pergola's type stand alone model B in de maten 370 bij 500, de grootste maat, te laten monteren. De palen moeten op hardhouten planken van ons terras gemonteerd worden en de constructie mag niet hoger dan 2.40 meter dus deze zullen iets ingekort moeten worden.