Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

PAX kast monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pAX kast monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pAX kast monteren

IKEA Pax kast aanpassen

We willen graag 2,5 ikea al in elkaar gezette pax kasten laten inbouwen. Voor de kasten zal en een wand gemaakt moeten worden met 2.5 deur. De lengte 3 meter en de hoogte 2.70 meter. Tevens is er nog een schuin gedeelte waar wij kastruimte op maat willen laten maken door de vakman. Hier ontvangen wij graag advies over. Het aflakken van de wand zullen wij zelf verzorgen.

Deuren in een Paxkast maken en monteren

Wij hebben een witte Pax kast van 75x229 cm waar we graag twee witte kastdeuren op zouden willen hebben, van 37,5 cm breedte per deur. Daarnaast dient de kast nog aan de wand gemonteerd te worden. Er dient ook een rond gat (circa 4 cm diameter) aan de zijkant gemaakt te worden zodat een afgestompt stukje waterleiding daar doorheen kan steken en de kast volledig tegen de muur kan staan. Verder zouden wij graag boven de wasmachine twee schappen laten monteren.

Pax kast en bed monteren

Put together furniture: - 2 ikea PAX - bed (not Ikea, another brand)

PAX kast monteren

Ik wil graag een PAX kast in een open ruimte/uitsparing in de muur monteren. De PAX kast is 236 hoog, 150 breed en 60 diep met schuifdeuren. Het plafond in de kamer waar de uitsparing in de muur zit, is 236 hoog. De uitsparing is 150 breed, 236 hoog en 65 diep. Het is dus van belang dat er een klein stukje van de onderkant van de kast wordt afgehaald, zodat de kast qua lengte goed past, want dat is momenteel niet het geval. Daarnaast zou ik graag willen dat aan de achterkant van de kast een muurtje gemetseld wordt om ook van deze ruimte gebruik te kunnen maken. De woning is goed bereikbaar.

PAX kast Ikea monteren

Ik heb een PAX kast van Ikea gekocht, 150 cm breed, 236 cm hoog met schuifdeuren. En 6 schuif-laatjes. Graag ontvang ik een offerte voor de montage incl. Aan de muur vastmaken (betonnen muur) en binnenverlichting

IKEA kast aanpassen en monteren

Ik wil graag 4 PAX kasten van 235 cm laten inkorten tot 190 cm. De kasten zijn 50 cm breed.

Hoogte IKEA kast aanpassen en monteren

Ik wil een aantal PAX kasten van IKEA (236 cm versie) in hoogte inkorten. De hoogte van de kamer is circa 220 cm. Het betreft 4 kasten van 1 meter breed en 1 van 50 cm.

IKEA PAX kast aanpassen en monteren

We willen graag een IKEA PAX-kast van ongeveer 3,00 meter breedte aanpassen, zodat het past in een kamer van 2,95 breed. Bijzonderheden kast moet nog geïnstalleerd worden er is in het midden ruimte voor een TV.

Schuifdeuren in een PAX-kast monteren

De schuifdeuren van onze IKEA PAX kast zijn er eens afgevallen en verkeerd weer aan de rails gehangen. Er is wellicht iets defect, schuifdeuren werken in elk geval niet meer (optimaal). Graag offerte en van belang daarbij is ook datum en tijdsbestek waarin een en ander verholpen kan worden. Liever gisteren dan vandaag.

Pax schuifdeurkast van IKEA laten repareren

Onze ikea pax kast die wij al jaren hebben is vandaag door een te harde duw aan de schuifdeur eruit geknapt. Bij het terugplaatsen van de schuifdeur zijn we erachter komen dat iets in de rails gebroken is. En door het heen en weer schuiven van de schuifdeur heeft deze ook nog een ongelofelijke kast gekregen. Wie kan ons helpen?