Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Paneel in kunststof voordeur vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: paneel in kunststof voordeur vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: paneel in kunststof voordeur vervangen

Paneel in kunststof voordeur vervangen

Ik wil graag het paneel in mijn kunstof tuindeur laten vervangen, omdat het kattenluik overbodig is

Vier kozijnen/raam vervangen

ik heb vier vensters met frames om te vervangen. badkamer en slaapkamer aan de voorzijde, kastruimte en slaapkamer aan de achterzijde. Eemand om te de-installeren en de vensters te installeren. badkamer momenteel: houten frame met tilt in 115 cm hoogte 53 cm breedte, matglazen matglas. badkamer voorkeur: kunststof of houten frame met tilt in 115 cm hoogte 53 cm breedte, mat hr ++ glas met buitenscherm voor slaapkamer momenteel: houten frame met massief paneel en zijpaneel met naar binnen draaiende beide enkele ruit. 115 cm hoogte 150 cm b

Kattenluik in kunststof deur plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in mijn nieuwe kunststof deur laten zetten. ik ben al bezig geweest om te proberen om het paneel eruit te halen zodat ik dat kan bewaren en een ander paneel erin te zetten met luik. Maar ik krijg met geen mogelijkheid het paneel eruit zonder de deur te beschadigen. Ik zoek iemand die kennis van zaken heeft en in principe het paneel eruit haalt en een ander erin zet met kattenluik, en anders een luik kan maken in de bestaande nieuwe deur! Kattenluik al aangeschaft.

Paneel in de kunststof voordeur vervangen

Graag zou ik het kunststof middenpaneel van mijn voordeur laten vervangen in verband met opgelopen schade. Zie bijgevoegd een foto van de deur. Afmetingen van het middenpaneel zijn 183 x 45 x 3 cm. Zover ik weet is het middenpaneel opgebouwd uit 3 lagen, te weten 2 buitenlagen en een isolerende binnenlaag. Ik verneem graag wat de mogelijkheden zijn.

Houten onderdorpel vervangen door DTS dorpel

Ik wil van mijn tuindeuren de slechte dorpel laten vervangen door een kunststof dts dorpel en neuten de tuindeuren zijn totaal 298 cm breed waarvan aan beide zijde van de deuren een vast paneel. Een standaard hoogte. Later moeten er dorpels van de keuken en de garage vervangen worden.

Paneel in kunststof voordeur vervangen

Ik wil graag een voordeurpaneel wat geheel dicht is, vervangen door een paneel met daarin een raam. Een kunststof deur, standaard formaat. Wat zou dit gaan kosten?

Paneel in een kunststof voordeur vervangen

Graag laat ik in een kunststof tuin/balkon deur een paneel vervangen waarin nu een kattenluik zit. Het gaat dus om een kunststof paneel. Het paneel is 47.5 cm breed en 30 cm lang.

Paneel in een kunststof voordeur vervangen

Ik heb 2 kunststof paneel achterdeuren. Bovenste deel is glas, onderste deel is kunststof paneel. Ik wil graag het kunststofpaneel eruit halen en van boven tot beneden glas plaatsen in beide paneeldeuren.

Houten deur en paneel door kunststof vervangen

Het betreft het vervangen van een houten paneel en buitendeur/kozijn van de bijkeuken door robuustere uitvoering in kunststof. De afmetingen zijn 302 cm breed en 210 cm hoog. De gewenste deurbreedte is ongeveer 95 cm, de buitenzijde in de kleur zwart en de binnezijde wit. Verdere inrichting van paneel: aan de bovenkant 2 raampjes met melkglas van ongeveer 30 cm hoog en 100 cm breed. In 1 raam een rooster. Deurkozijn en paneel in een crème-kleur. Zowel deur als paneel met verticale "planken".

Kunststof deurpaneel vervangen en sluiting nazien

Er zit in het kunststof paneel van onze buitendeur een kattenluik. Wij willen daar graag een dicht sandwichpaneel in laten zetten. Ook willen we de sluiting van de deur even laten nazien en beter laten afstellen, omdat de deur momenteel moeilijk op slot gaat. Er zit een driepuntssluiting in.

Partners

Partners van Casius