Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Overkapping zijkant garage met polycarbonaatplaten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: overkapping zijkant garage met polycarbonaatplaten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: overkapping zijkant garage met polycarbonaatplaten

Tuinschuur met overkapping plaatsen en oude schuur afbreken

Tuinschuur is aan vervanging toe. Graag willen we een nieuwe tuinschuur laten plaatsen met haakstaande overkapping van duurzaam hout: Douglas of eiken? Afmeting schuur van ong. 2,40x2,20 meter (bxd) met aan de zijkant de deur en overkapping van ong 4x 2 meter (deels een dichte achterwand ivm schuttingdeur die er tussen zit) Het gaat om een verzekeringskwestie. Oud materiaal ook graag afvoeren.

Overkapping zijkant garage met polycarbonaatplaten

Wij willen een doorzichtige overkapping aan de zijkant garage met houten frame. 8 meter en 2.50 meter tot perceelgrens. Polycarbonaatplaten met honingraat.

Overkapping maken

Ik wil in de achtertuin een overkapping laten maken. De tuin heeft de vorm van een driehoek. De overkapping zal 4 bij 5 bij 6 meter gaan worden. het dak en 1 zijkant moeten worden gedicht met polycarbonaat platen en de profielen dienen van aluminium te worden. De oude overkapping dient eventueel door de vakman verwijderd en afgevoerd te worden.

Afdak maken

Wij zouden graag een overkapping willen laten plaatse tegen de achterzijde van de woning. Hij zal 6 meter breed en 4 meter diep moeten worden. De overkapping dient van hout te worden waarbij 1 zijkant dicht getimmerd wordt en de andere zijde mag open blijven. Op het platte dak wil ik graag dakleer laten leggen.

Prieel/overkapping laten maken en plaatsen

Ik wil graag een offerte voor een prieel/overkapping. Deze willen we plaatsen tegen de schuur aan. De schuur staat aan de achterzijde van de tuin, in de achtertuin. De tuin is goed te bereiken van achterom. Er is een grote parkeerplaats achter onze woning. Er zit een boeideel op waarvan ik denk dat hij er wel onder past. Maat 300 cm breed en maximaal 200 cm diep. Hoogte: standaard (rond 220 cm). Achterzijde en linkerzijde (als je ervoor staat) voorzien van een dichte houten wanden en een hemelwaterafvoer (regenpijp aan de buiten zijkant, links). Graag een prijs inclusief plaatsen.

Garage met overkapping maken

Graag wil ik aan mijn nieuwe huis een garage zetten. Deze zal aan een zijde voor ongeveer 4 meter aan mijn huis grenzen en daarachter wil ik hem dan nog 3.50 meter achteruit laten komen. En moet 3.50 meter breed worden. Garage is dus 7.50 bij 3.50 meter. Met aan de voorkant een garagedeur met loopdeur. En aan de zijkant een loopdeur. Tevens wil ik de 3.50 meter die achter uit het huis komt ook een overkapping maken over de breedte van het huis. Dit is dan 3.50 bij ongeveer 5.50 meter. Er moet nog wel voorwerk gedaan worden voordat de bouw kan beginnen.

Veranda maken aan een stacaravan

Aan de voorzijde en zijkant van de caravan met een terrasgedeelte willen wij een veranda laten plaatsen. De overkapping zal 3 bij 3 moeten worden. De voorkeur gaat uit naar ene antraciet kleurig dak met witte palen en graag van kunststof zodat er geen onderhoud aan is.

Brede poortdeur plaatsen en bakfietsstalling maken

Onze poortdeur moet worden vervangen door een deur van 120 cm breed en 180 cm hoog. Het bestaande tuinscherm ernaast moet smaller worden, zodat die weer aan gaat sluiten. Verder willen wij graag een bakfietsstalling aan de schuur vast, in het verlengde daarvan. De breedte is 240 cm en we willen dat de zijkant dicht wordt gemaakt met een houten tuinscherm of planken. Daarnaast willen wij een dak dat licht afloopt zodat het water niet op het dak blijft liggen. De schuurhoogte is ongeveer 210 cm, en dat zal het hoogste punt van de overkapping zijn. Vanaf de schuur gemeten komt de stalling 165 cm naar voren. Graag ontvang ik een offerte inclusief materialen en een eventuele startdatum.

Zijkant van de overkapping dicht maken

We willen de zijkanten dicht laten maken van onze overkapping. De overkapping bestaat uit een stalen frame met polycarbonaat platen. De zijkanten moeten worden dichtgezet met polycarbonaat platen. De overkapping is ongeveer 4 bij 5 meter groot.

Zwart gepotdekselde schuur bouwen

Het betreft een offerte aanvraag voor het bouwen van een zwart gepotdekselde schuur met veranda. Maten: 4 X 8 met aan zijkant 4 meter overkapping voor veranda hoogte maximaal 3 meter aan voorzijde en zijkant openslaande deuren, met steeds circa 1 meter tussenruimte aan andere zijden bovenlichten betonnen vloer met vloerverwarming sanitair: pantry, wc, douche, zowel van binnen als buiten toegankelijk houtkachel eventueel zonnepanelen op een kant van het dak

Partners

Partners van Casius