Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Overkapping realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: overkapping realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: overkapping realiseren

Dubbele overkapping aan bestaande schuur

Ik ben op zoek naar een timmerman die twee overkappingen kan realiseren in de tuin en een houten terras kan aanleggen. Afmetingen afdak 1: 3.5 bij 2.5 meter, afmeting afdak 2 (boven terras): 3 bij 2.5 meter. Op de plaats van het te realiseren terras liggen nu tegels, deze dienen verwijderd te worden en vervangen te worden door hout.

Overkapping realiseren in de tuin

Ik wens een overkapping in de tuin, 5m x 3m. Tegen de schutting aan. Enerzijds waterdicht (tegen regen), anderzijds plafond/dak overkapping incl volle klimop of druivenbladeren. Opleveren deze maand.

Realiseren houten overkapping aan de schuur met spots

Ik wil graag een houten overkapping of afdak aan mijn schuur van 5m x 4m. De overkapping dient in de kleur wit afgewerkt te worden. Aan het plafond moeten er enkele spotjes komen en daarvoor elektra worden gerealiseerd.

Overkapping realiseren

Nieuwbouwwoning, overkapping in de vorm van pergola met lamellendak. Over gehele achterzijde 8,50 meter breed waarvan 5.5 meter achter woonkamer en 3,5 meter achter de garage. Diepte 3,5 meter. Wellicht om kosten te drukken, over 5.50 meter verstelbare lamellen en achter garage vaste dakbedekking.

Een overkapping realiseren

Ik zoek een timmerman/vakman die een overkapping kan realiseren, tegen de woning aan met een waterdicht doek. De overkapping moet ongeveer 350 bij 500 cm groot worden. Het doek moet kunnen worden opgevouwen/verwijderd. De overkapping moet met 1 zijde aan de woning bevestigd worden.

Overkapping realiseren

Aan de achterzijde van een moderne vrijstaande woning wil ik graag een overkapping van 9 x 4.5 meter voorzien van glazen dak en een overkapping in dezelfde stijl maar dan open 9 x 4.50 meter. De constructie zal van aluminium moeten worden. De achterzijde van de woning is goed bereikbaar. Kunnen wij telefonisch eerst de mogelijkheden bespreken voordat wij een afspraak maken.

Fietsoverkapping realiseren

Een fietsoverkapping in de tuin van 1,90 m bij 1,90 m waarbij ook wat van de tegels verlegt moet worden. De overkapping hoeft niet dicht gemaakt te worden aan de zijkanten. Daarnaast willen we graag houten bakken om twee klikos en daarbij een extra bak voor de plastic afvalzakken.

Tuinoverkapping bouwen

Ik zou graag een tuinoverkapping willen bouwen. De afmetingen zijn 500 x 400 cm. De tuinoverkapping zal achterin mijn tuin geplaatst worden, waar deze bevestigd kan worden aan een stenen schuur. Het moet een houten overkapping worden met 3 palen ter ondersteuning. Eventueel wil ik hier ook houten vloer bij laten maken, dit weet ik echter nog niet zeker. Ik vroeg me af wat ik daarvoor nodig heb aan materialen en wat het mij zou kosten om dit door jullie te realiseren. Ik hoor graag van u.

Fietsoverkapping realiseren

Naast de woning realiseren van een fietsoverkapping. De overkapping zal van polycarbonaat worden gemaakt. Voor de rest van tuinhout. De bodem zal van terastegels worden voorzien en de bedoeling is er een fietsenrek neer te zetten. Tekening is van project aanwezig.

Ik heb momenteel een volledig betegelde ...

Ik heb momenteel een volledig betegelde tuin van 6 bij 4 meter (25 vierkante meter) aan de voet van een flat. Om rusting in mijn tuin te willen zitten, wil ik een overkapping maken zodat er geen inkijk vanaf boven mogelijk is en dat ook makkelijk, eens per jaar, schoon te maken is. Graag zou ik hiervoor ideeen willen hebben hoe dit te realiseren is.