Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Overkapping realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: overkapping realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: overkapping realiseren

Dichte overkapping realiseren tegen schuur aan

Ik zoek een specialist die een dichte overkapping kan realiseren tegen een schuur aan. Dit mag tussen bestaande schuttingen (van buren). De afmetingen had ik als volgt voor ogen: 300 bij 270 bij 240 cm hoog. Mogelijkheden en foto's wissel ik graag uit met de vakman.

Een berging met overkapping realiseren tegen de woning aan

Wij willen een berging met overkapping realiseren aan de zijgevel van onze woning, inclusief het plaatsen van schuttingen. Afmeting berging: 1,9m x 2,5m Overkapping: 1,9m x 2,5m Schutting: Tuin is 9,4m breed x 10m lang. Berging, overkapping en schutting allemaal van hout.

Overkapping in tuin realiseren

Het afbreken en afvoeren van mijn overkapping. Het realiseren van een nieuwe degelijke overkapping. De overkapping is ongeveer 4x3 meter.

Terrasoverkapping voor de veranda realiseren

Wij hebben een groot terras en willen heel graag een overkapping, alleen weten we niet hoe! (Zie foto). Heel graag ontvangen wij advies en offerte van wat er mogelijk is.

Terras en boeidelen vervangen en overkapping realiseren

We zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen met meerder klussen. Een is het terras (3.5 x 5 meter ) dat nu van kunststof is en vervangen moet worden. We willen hout, welk soort willen we graag advies over. Het hoeft niet het beste en het duurste, het moet ongeveer 15 jaar meegaan. Afvoeren doen we zelf. We willen daaroverheen een houten overkapping van ongeveer 5.1 x 3.7 meter. Het dak zal dan met bitumen of iets vergelijkbaars bekleed moeten worden. Misschien willen we dan wel een lichtkoepel of een lichtdoorlatend stuk. Daar willen we graag advies over. De boeidelen moeten ook vervangen worden. We hebben nu hout, dit willen we vervangen door trespa of kyralit. Het is ongeveer 2 x 5 meter. De boeidelen en de overkapping willen we in antraciet kleur.

Eenvoudige garage realiseren

In overleg met de aannemer/klusser het hekwerk van de tuin vergroten en mogelijkheden bekijken voor het bouwen van een garage of overkapping voor mijn elektrische auto. Het betreft diverse timmerwerk.

Dubbele overkapping aan bestaande schuur

Ik ben op zoek naar een timmerman die twee overkappingen kan realiseren in de tuin en een houten terras kan aanleggen. Afmetingen afdak 1: 3.5 bij 2.5 meter, afmeting afdak 2 (boven terras): 3 bij 2.5 meter. Op de plaats van het te realiseren terras liggen nu tegels, deze dienen verwijderd te worden en vervangen te worden door hout.

Overkapping realiseren in de tuin

Ik wens een overkapping in de tuin, 5m x 3m. Tegen de schutting aan. Enerzijds waterdicht (tegen regen), anderzijds plafond/dak overkapping incl volle klimop of druivenbladeren. Opleveren deze maand.

Realiseren houten overkapping aan de schuur met spots

Ik wil graag een houten overkapping of afdak aan mijn schuur van 5m x 4m. De overkapping dient in de kleur wit afgewerkt te worden. Aan het plafond moeten er enkele spotjes komen en daarvoor elektra worden gerealiseerd.

Overkapping realiseren

Nieuwbouwwoning, overkapping in de vorm van pergola met lamellendak. Over gehele achterzijde 8,50 meter breed waarvan 5.5 meter achter woonkamer en 3,5 meter achter de garage. Diepte 3,5 meter. Wellicht om kosten te drukken, over 5.50 meter verstelbare lamellen en achter garage vaste dakbedekking.