Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Overkapping plaatsen bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: overkapping plaatsen bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: overkapping plaatsen bouwen

Een berging met overkapping realiseren tegen de woning aan

Wij willen een berging met overkapping realiseren aan de zijgevel van onze woning, inclusief het plaatsen van schuttingen. Afmeting berging: 1,9m x 2,5m Overkapping: 1,9m x 2,5m Schutting: Tuin is 9,4m breed x 10m lang. Berging, overkapping en schutting allemaal van hout.

Plaatsen tuinhuis met overkapping

wij willen graag een tuinhuis laten plaatsen met overkapping in de achtertuin, de tuin is makkelijk te bereiken met een oprit en het huisje is van hout. De plek waar het huisje moet komen te staan is al voorzien van tegels. Het tuinhuisje is 269 bij 269 met hieraan vast een overkapping met achterwand. Via deze link te vinden: https://www.dehoevebuitenleven.nl/de-hoeve-buitenleven-blokhut-opheusden.html Graag een totaalprijs met mogelijke startdatum

Tuinschuur met overkapping plaatsen en oude schuur afbreken

Tuinschuur is aan vervanging toe. Graag willen we een nieuwe tuinschuur laten plaatsen met haakstaande overkapping van duurzaam hout: Douglas of eiken? Afmeting schuur van ong. 2,40x2,20 meter (bxd) met aan de zijkant de deur en overkapping van ong 4x 2 meter (deels een dichte achterwand ivm schuttingdeur die er tussen zit) Het gaat om een verzekeringskwestie. Oud materiaal ook graag afvoeren.

Overkapping plaatsen/bouwen

Ik heb een kant en klare overkapping die nog alleen geplaatst moet worden. De maten zijn 4 meter x 5,5 meter. Al het materiaal is aanwezig en op maat gezaagd. Alleen de polycarbonaat dakplaten nog niet. De overkapping is van hout met polycarbonaat dakplaten. Tegels zijn weggehaald en het is klaar voor het plaatsen. Er is een achterom aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Plaatsen overkapping

Ik wil graag de overkapping Maranza van 540 x 350 van de Praxis laten plaatsen. Ik ontvang graag een offerte.

Overkapping boven balkon laten maken

Ik wil voor mijn balkon van 4.25 meter lang, 2 meter breed en 3.50 hoog een mooi en functioneel afdak laten maken. Ik heb hier al een aannemer over gesproken die dit bij de onderburen heeft geplaatst. Hij is zelf niet meer werkzaam in Nederland en kan deze dus niet voor mij plaatsen. Het balkon bevindt zich op de 3de verdieping. Er zit ook nog een verdieping boven mijn balkon waar een gelijkmatig balkon zit. Ik heb de gegevens van de aannemer die bij de onderburen geplaatst heeft en hij is bereid te helpen met betrekking tot juiste materialen etc. Het is belangrijk dat het afdak kwalitatief goed is. Er is bewust gekozen om, het veel voorkomende, glazen afdak niet te plaatsen ivm groene mosvorming. Ik hoor graag wat de kosten zouden zijn voor deze aanvraag. Daarbij zou het afdak op korte termijn geplaatst kunnen worden, dit geniet ook mijn voorkeur.

Golfplaten/houten overkapping plaatsen

Ik zoek een timmerman die in onze achtertuin een overkapping kan plaatsen aan onze bestaande schuur. De overkapping moet ongeveer 5 bij 6 meter worden. Het gaat om een hoekwoning, waarvan de achtertuin goed bereikbaar is. De schuur heeft een zadeldak.

Schuurdak vervangen en overkapping bouwen

Het stro dak van het schuurtje wil ik graag laten vervangen. Het dak is 4.75 meter lang en 2.90 meter breed. Naast de schuur wil ik een overkapping laten plaatsen van 3.35 bij 2.90 meter. Het nieuwe kunststof dak en de houten overkapping krijgen 1 groot kunststof dak.

Zijkanten van de overkapping dichtmaken

Ik wil graag de zijkanten van mijn veranda dicht laten maken met WPC rabatdelen. De delen heb ik aan besteld en zullen deze week geleverd worden, de vakman die deze dus alleen te plaatsen. Er is 1 zijde van 4 meter breed en 2.31 meter hoog en de andere zijde is 1.96 meter breed en 2.11 meter hoog.

Overkapping met gootbak plaatsen

Bij een klant van ons te Herten willen wij graag een overkapping achter de woning. De overkapping is een deel van de tuinruimte ter plaatse tegen bestaande gevel een 2,75 breed en over een lengte van 4,50 meter een aluminium overkapping plaatsen met gelaagd zonwerend glas in lengte van dak. Tevens een gootbak met ondersteuning van 2 kolommen op de hoeken. De woning heeft een grote inrit en vrij toegankelijk. Kleur antraciet ral 7016, graag prijsopgave compleet geplaatst en aangesloten op HWA ter plaatse. In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? : aluminium In welke stijl heb je interesse? : modern Welk type dak overweeg je op de overkapping? : vast dak in glas of polycarbonaat In welk type overkapping heb je interesse? : overkapping tegen een bestaande muur

Partners

Partners van Casius