Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ophangsysteem van de vlizotrap repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ophangsysteem van de vlizotrap repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ophangsysteem van de vlizotrap repareren

Ophangsysteem van de vlizotrap repareren

1 'poot' van de vlizotrap is losgeschoten, waarschijnlijk door een losse schroef maar het zou ook stuk kunnen zijn. Ik wil dit graag laten herstellen.

Ophangsysteem van de vlizotrap repareren

De trap hangt nog op één veer. De tweede veer is losgekomen. Dit wensen wij te laten repareren.

Vlizotrap repareren

Ophanging trap aan de linkerkant is afgebroken. Trap "hangt" nog alleen maar aan de rechterkant, ophangsysteem moet waarschijnlijk vernieuwd worden. Graag de vlizotrap zo repareren dat het soepel loopt (heeft dat nooit gedaan). De ontbrekende veer heb ik nog. Als je er toch bent graag de douchedeur (klemt) stellen en een slaapkamerdeur (valt steeds dicht) stellen.

Vlizotrap repareren

Onze vlizotrap moet gerepareerd worden, het ophangsysteem is behoorlijk verbogen en hij gaat niet meer open of dicht. Misschien kan het ophangsysteem vervangen worden. We willen de rest van de trap graag ook laten controleren op veiligheid en functioneren. De trap is geplaatst in 2004. We ontvangen graag een prijsindicatie van de herstelkosten.

Ophangsysteem van de vlizotrap repareren

Het huidige metalen ophangsysteem van de vlizotrap is verbogen bij het open en dicht doen van het zolderluik en moet daarom (gedeeltelijk) vervangen worden.

Vlizotrap naar zolder herstellen

Het ophangsysteem van onze vlizotrap is kapot. De trap zelf is nog goed, het "deksel" waar hij op vast zat niet meer. Dit moet worden vernieuwd en de trap moet opnieuw worden opgehangen. Verdere gegevens: trapgat is circa 115 bij 56 cm.