Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Openslaande deuren monteren en tuindeuren vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: openslaande deuren monteren en tuindeuren vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: openslaande deuren monteren en tuindeuren vervangen

Openslaande deuren monteren en tuindeuren vervangen

Wij willen graag ons achtertuin te renoveren: 1. Vervangen 2 tuindeuren (201 bij 78 cm) 2. Openslaande deuren boven monteren (in plaats van deur en raam) 3. Drempel installeren

Houten garagedeuren laten maken

Ik ben op zoek naar een vakman die openslaande houten deuren op maat kan maken. De afmetingen zijn breedte 2450 mm, hoogte 2400 mm en dikte 40 mm. Mijn vraag was hoeveel kost het om de deuren te laten maken en te verven? (zie afbeelding: voorbeeld van een deur hoe ze er uit moeten zien).

Horren opmeten en monteren

Ik heb een raam en twee naar binnen openslaande deuren waar ik graag twee schuifhorren voor wil hebben. Deze moeten opgemeten worden.

Hordeuren inmeten, bestellen en plaatsen

Wij willen rol hordeuren bij openslaande deuren. Hierbij willen wij gebruik maken van de 30% korting die de gamma daar op dit moment voor geeft. Aangezien wij niet zeker van de maten die wij hiervoor moeten aanhouden zouden wij de hordeuren graag willen laten inmeten, bestellen en plaatsen door een vakman. Wij weten niet precies wat de afmetingen zijn.

Stalen achterpui met openslaande deuren of schuipui

Onze achterpui is 350 cm lang en 250 cm hoog. Naast 2 ramen tot op de grond willen we 2 openslaande deuren of een schuifpui. De hele pui moet echter als uitstraling hebben van 4 gelijke ramen tot op de grond.

Houten onderdorpel vervangen door DTS dorpel

Ik wil de bestaande onderdorpel van mijn houten achterpui laten vervangen. Het geheel bestaat uit 2 openslaande deuren met aan beide kanten een raam. De breedte is 3.56 meter.

Horren plaatsen in houten kozijnen

Ik zou graag 2 horren willen laten plaatsen. Deze heb ik al in huis. Het gaat om een deurhor (openslaande deuren) en een raamhor.

Horren inmeten en monteren

Graag laat ik 2 hordeuren en 1 horraam inmeten en monteren. De hordeuren wil ik graag aan de achterzijde bij de openslaande deuren. Het horraam moet komen in de keuken bij een draaikiepraam.

Hardhouten balkon bij openslaande deuren bouwen

Aan de achterzijde van ons oude pand aan de Singel van Utrecht zijn schuifdeuren naar buiten (tuin) aanwezig. Helaas is hier geen balkon aanwezig en dit willen we graag aanbouwen (circa 2.50 x 2.20 meter), inclusief houten sierhekje. Een trap is niet nodig. Rechts is de keukenmuur die naar achteren doorloopt. Links is de schutting van de buren. Daartussen dient het balkon gemaakt te worden.

Meerdere binnendeuren vervangen

Het gaat om het vervangen van 8 binnendeuren inclusief het plaatsen van nieuw beslag, oude slotplaat kan hergebruikt worden. 2 moeten inclusief slot (badkamer en wc), 1 deur van de meterkast is smaller, en er is een halve openslaande deur naast een volwaardige deur (dus een tussenschot). Ook wil ik alles opgemeten hebben omdat ik de afmetingen niet heb. De deuren moeten glad geleverd worden.

Partners

Partners van Casius