Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Openslaande deuren en ramen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: openslaande deuren en ramen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: openslaande deuren en ramen vervangen

Aluminium achterpui openslaande deuren

2x 2 openslaande deuren en tussenraam in de achterpui. Van Aluminium, kleur zwart. Totale breedte ca. 470 cm. Bijgevoegde foto is een voorbeeld gevonden op internet om indruk te geven wat we zoeken.

Dts reflex renovatiedorpel plaatsen

Ik wil de onderdorpel vervangen van openslaande deuren. Tevens onderste delen van het kozijn vervangen (2). Maten kozijn zijn 75x92, sponning is 58. Breedte dorpel 158cm. Bouwjaar huis 1958.

Schuifpui installeren

Ik wil graag in de achterkant van mijn huis een kunststof schuifpui laten plaatsen, Deze wil ik graag met openslaande deuren naar de tuin. de tuin is via het huis te bereiken. Het liefst in de gehele breedte, 3.80 m breed. Het oude raam en deur moeten dus ook eerst worden verwijderd. De ondergrond is baksteen.

Houten buitendeur opknappen

Ik wil mijn openslaande deuren en het kozijn laten opknappen aan de achterkant van de woning. Het gaat om deuren van 300 en 100 cm om de hoek. Daarnaast klemmen de deuren ook.

Vervangen kozijn met openslaande deuren

Ik wil graag mijn kozijnen laten renoveren/vervangen. Het betreft een kozijn op de begane grond aan de achterzijde met 2 openslaande deuren + 2 glaspanelen links en rechts + 3 glaspanelen aan de bovenzijde. Afmeting 315x275cm (bxh). Op te leveren met HR++ glas. Het zijn houten kozijnen, graag laten vervangen door hardhouten kozijnen. Ik kan zelf de kozijnen schilderen. Het tweede kozijn is op de eerste verdieping aan de voorzijde. Afmeting 110x226cm (bxh). Het kozijn is in redelijk goede staat, dus wil ik dit in overleg of gedeeltelijk renoveren of toch compleet vervangen. Hier ook graag HR ++ laten inzetten.

Raam door openslaande deuren vervangen

Ik heb een raam van ongeveer 2.40 m bij 2.26 m, dat ik wil laten vervangen door openslaande tuindeuren van dezelfde breedte met smalle raampjes ernaast. Deze wil ik van kunststof en graag met HR++ glas.

Garage kanteldeur vervangen door openslaande tuin deuren

Ik wil mijn garage deur (ouderwetse kantel deur) laten vervangen voor 2 openslaande deuren, tuin deuren. Met glas dus. En hang en sluit werk etc. Huidige binnen maat witte houten kozijn is 236cm bij 225cm. Er komt nog cm's bij als die weg gehaald wordt.

Nieuwe kozijnen met openslaande deuren leveren en plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor dubbele, openslaande deuren in onze woning. Breedte 117.5cm. Hoogte 306cm we zouden het liefst zsm al het kozijn willen plaatsten. Zouden jullie naast de offerte ook de levertijd kunnen aangeven?

Garagedeur door openslaande deuren vervangen

Graag een offerte voor vervanging van een oude roldeur van garage (incl afvoer daarvan) door 2 openslaande onderhoudsvrije en goed geisoleerde garagedeuren. Iedere deur bij voorkeur met een kleine strook glas bovenin (voor daglocht in garage). Minimaal SKG** Kleur nog te bepalen.

Nieuwe achterpui

Achterpui is 5,40 breed. De tuin is op het noord oosten en heb derhalve dus weinig licht inval. Ik zou graag de hele pui eruit willen hebben en laten vervangen door een pui met openslaande deuren en veel glas. Dit houdt in dat het tussenmuurtje ook weg moet. Ik vraag mij af of dit mogelijk is. De foto's geven een beter beeld.

Partners

Partners van Casius