Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Openslaande binnendeuren plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: openslaande binnendeuren plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: openslaande binnendeuren plaatsen

Meerdere binnendeuren vervangen

Het gaat om het vervangen van 8 binnendeuren inclusief het plaatsen van nieuw beslag, oude slotplaat kan hergebruikt worden. 2 moeten inclusief slot (badkamer en wc), 1 deur van de meterkast is smaller, en er is een halve openslaande deur naast een volwaardige deur (dus een tussenschot). Ook wil ik alles opgemeten hebben omdat ik de afmetingen niet heb. De deuren moeten glad geleverd worden.

Openslaande binnendeuren plaatsen

Er moeten twee openslaande deuren (die al gekocht zijn) geplaatst worden in een muur in de woonkamer. Het is geen draagmuur. De muur heeft nu nog geen gat voor een deur, dus die moet ook gemaakt worden.

Sloten en anti-inbraakstrip bevestigen

Op de voordeur willen we een anti-inbraakstrip bevestigd krijgen. Daarnaast op 3 binnendeuren een goedgekeurd slot, er zijn 2 deuren waar een oud slot in zit, en 1 deur waar nog helemaal geen slot in zit. Tevens op de naar buiten openslaande deuren moeten oplegsloten geplaatst worden. Als laatste moet een afgebroken handel van pomp espagnolet vervangen worden. Materiaal is nog niet in huis, kan indien nodig wel.

Wanden met deuren plaatsen

Voor ons nader te verbouwen kantoor willen wij graag wanden met deuren laten plaatsen om zo verschillende vergader ruimtes/werkplekken te creëren. Wij zijn geïnteresseerd in een afwerking zoals jullie zwart stalen binnendeuren/ wanden. Vandaar deze offerte aanvraag. Onderstaand afmetingen. Unit 1 Wand 1 6 meter breed en 4 meter hoog. Twee openslaande deuren Wand 2 4 meter breed en 4 meter hoog Unit 2 Wand 1 2 meter breed en 4 meter hoog. Met 1 openslaande deur Wand 2 2,5 meter breed en 4 meter hoog Wand 3 2,5 meter breed en 4 meter hoog

Openslaande binnendeuren plaatsen

Wij hebben op dit moment in onze woonkamer een binnendeur met een zijlicht in een kozijn van 148 cm breed en 255 cm hoog. Wij willen daar graag 2 openslaande deuren in laten plaatsen. We willen ook glas in die deuren. De vormgeving en profilering van die deuren willen we nog nader bespreken. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Openslaande deuren en dubbele binnendeuren plaatsen

Ik zoek voor een boerderij 4 openslaande dubbelde deuren naar het terras en 2 dubbelde binnendeuren in staal(look).

Dubbele openslaande binnendeuren

Het betreft 1 stalen kozijn van dubbele openslaande binnendeuren, elk 85 cm breed en 245 cm hoog, uitgevoerd met matglas en hang- en sluitwerk.

Geluidsisolerende binnendeuren ontwerpen en leveren

Aan onze woonkamer grenst een zijkamer met openslaande deuren die beide iets van 80 cm breed zijn. We willen van de zijkamer een slaapkamer maken en willen deze kamer daarom isoleren tegen geluid uit de woonkamer. We zijn op zoek naar iemand die met ons kan meedenken over de mogelijkheden en vervolgens uitvoeren. Graag willen we een voorstel per mail van u ontvangen.

Dubbele binnendeuren monteren

Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons een dubbele openslaande binnendeuren kan afmeten en kan plaatsen. Het kozijn zit er reeds in. In overleg kunnen de deuren bij de vakman worden aangeschaft.

Openslaande binnendeuren maken

Tussen onze keuken en voorkamer, wat straks slaapkamer wordt, zit een open doorgang (lees een poort, gemetseld). Aangezien van de voorkamer een slaapkamer gemaakt gaat worden, willen wij graag in de "poort" openslaande deuren, liefst met glas, laten maken. Deuren moeten op maat gemaakt worden.