Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opening kattenluik herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opening kattenluik herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opening kattenluik herstellen

Opening kattenluik herstellen

In onze nieuwe woning zit in de houten achterpui een gat na verwijdering van een kattenluik. Dit willen wij graag hersteld hebben. Pui is 7 cm dik.

Kattenluik in kunststof deur en afvoer voor Airco-Slang in raam/muur

Ik wil voor mijn kat een kattenluik plaatsen in een kunststof deur, maar zou dat graag door een vakman willen laten doen. Het kattenluik schaf ik zelf aan. Als optie zou ik graag ook een opening in raam/kozijn/muur willen laten maken voor de slang van mijn mobiele airconditioning, maar dat is niet de hoofdzaak.

Kattenluik plaatsen in een houten deur

Ik wil een kattenluik gaan kopen en ben op zoek naar een vakman die deze in een houten deur kan monteren. Er moet eerst een opening worden gemaakt. Ik wil vooraf even overleggen welk luik het meest geschikt is. Ik hoor graag wat de kosten van de montage zijn.

Ruit vervangen

Het dubbelglas raam dient vervangen te worden door enkelglas met een opening aan de onderzijde voor het kattenluik. De hoogte is circa 230 cm en de breedte 40 cm. Enkel glas kan ook geleverd worden door de vakman.