Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Open trappen dichtmaken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: open trappen dichtmaken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: open trappen dichtmaken

Open trappen dichtmaken

Ik wil graag de open trap van 12 treden dicht maken. Het gaat om houten trappen en ik wil het graag dicht laten maken met soort gelijk materiaal. Graag advies over de mogelijkheden en daarbij horende kosten.

2 open trappen dichtmaken

Het betreft 2 open trappen (ieder 14 treden) van mahonie hout, die wij dicht willen laten maken. Beide trappen zijn recht met onderaan een kwart draai naar links ( van bovenaf bezien). De eerste trap is van de begane grond naar de eerste etage. De andere trap is van de eerste etage naar de zolder.

Open trap dicht dicht maken

Ik wil graag de traptreden van de trap naar de eerste verdieping naar zolder dichtmaken. het betreft een trap met 15 treden en een halve draai. Nadat de trap aan de onderkant goed is afgewerkt (optioneel) wil ik de trappen (begane grond naar eerste verdieping en eerste verdieping naar zolder) laten stofferen (kan optioneel aangeboden worden). Momenteel is de trap geverfd. Reden: meer geluidsdemping in huis.

2 Open trappen dichtmaken

We willen 2 open trappen met ieder 15 treden dicht laten maken door middel van witte stootborden. Het betreft houten wenteltrappen die beide 2 x een kwart draaien. Daarnaast moet een klein deel van de trap in de woonkamer aan zijkant dicht gemaakt worden door midde van een houten plaat.

Open trap dichtmaken

Graag wil ik de twee open trappen dicht laten maken met stootborden. Beide trappen hebben 14-15 treden.

Open trappen dichtmaken

Ik wil mijn trap dicht laten maken. De trap heeft 13 treden. De trap is van hout. De balustrade moet ook weggehaald worden. Deze is van hout en iemand anders gaat een glazen balustrade voor ons zetten.

Open trappen dichtmaken

Voor veiligheid van de kinderen wil ik 2 open trappen (13 tredes per stuk) laten dichtmaken.

Open trap dichtmaken en twee bekleden met laminaat

Ik wil voor mijn nieuwe woning 2 trappen laten bekleden met laminaat (renovatie). Het betreft een open trap (vanaf de begane grond) en een dichte trap. Beide trappen hebben standaard 13 treden. De open trap mogelijk dichtmaken of de onderkanten ook bekleden. Graag uw advies. Nieuwbouwtrappen. Graag ontvang ik een ALL-in tarief (materiaal en arbeidsloon) voor het bekleden van deze trappen. Begin 2018 zal het huis opgeleverd worden.

Trappen dichtmaken en deur plaatsen

Dichtmaken open trap en plaatsen van een houten/glazen deur met kozijn en houten/glazen wand. Kleur wit. Zie bijlage voor huidige situatie en impressie van deur+wand. De klus moet worden uitgevoerd in de eerste week van augustus. Als dat niet lukt dan een andere datum in overleg.

Trappen bekleden en één trap dichtmaken

Graag zouden wij onze trappen, van de nieuwbouwwoning, naar 1 en 2 hoog beide willen laten bekleden met tapijt. De trap naar de tweede verdieping is nog open en moet nog dicht worden gemaakt. De trappen hebben allebei twee draaien. Het gaat om twee maal een trap met 15 treden.