Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opdekdeuren door stompe deuren vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opdekdeuren door stompe deuren vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opdekdeuren door stompe deuren vervangen

Binnendeuren inclusief deurposten vervangen

We willen graag acht bestaande deuren inclusief kozijnen laten vervangen door houten (huidige kozijnen zijn stalen montage kozijnen met opdekdeuren) stompe deuren. En in de deur van de gang richting de woonkamer willen we deels beglazing in de deur. De klus dient spoedig te gebeuren, alvorens het huis gestuct kan worden.

Opdekdeuren door stompe deuren vervangen

We willen graag10 opdekdeuren (lengte 2. 31 ) laten vervangen door houten stompe deuren Helaas hebben deze opdekdeuren van die lelijke bovenlichten en dit willen wij graag verwijderen dan wel verbergen. Eindresultaat moet worden houten stompe deuren Incl houten kozijnen. Svp een kostenplaats van alhet werk.

Deurkozijnen en deuren plaatsen

In een nieuwbouwwoning 8 deurkozijnen en deuren plaatsen. (circa 93 cm x 2.30 meter). De woning is nog in aanbouw. De bouwer plaatst stalen kozijnen met opdekdeuren. We willen houten kozijnen met stompe deuren. De oplevering van de woning is begin 2019, maar nu moeten we het meerwerk al doorgeven. Dus graag op korte termijn uw offerte.

Opdekdeuren vervangen door stompe deuren

Ik wil graag vier bestaande, volledig houten, opdek deuren om laten bouwen tot stompe deuren. Daarnaast wil ik graag vier aluminium kozijnen laten vervangen voor houten met bovenlichten zonder glas, maar met een houten paneel. Ik zal via de mail de afmetingen sturen.

Stalen kozijnen door hout en deuren monteren vervangen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan in januari de sleutel. Er zitten in de woning 6 vlakke opdek binnendeuren in stalen frames, enkele daarvan met een bovenlicht. Wij willen daar graag houten kozijnen laten monteren. We zullen zelf 6 binnendeuren kopen bij Praxis en die laten we graag door de vakman monteren. We weten nog niet of dit opdekdeuren of stompe binnendeuren worden. We willen graag overleggen over het dichten van de ruimte boven de deuren waar nu een bovenlicht zit. We zullen ze zelf schilderen. Graag ontvangen wij uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Hogere kozijnen en deuren monteren

Ik heb momenteel in mijn woning houten kozijnen met opdekdeuren. De woonkamerdeur is rechtsdraaiend en de toiletdeur linksdraaiend. Ik wil de draairichting van beide deuren precies andersom. Bovendien wil ik hogere deuren, omdat ik zelf nogal lang ben. Ik ga bij Gamma nieuwe stompe houten kozijnen kopen met stompe deuren van 211 cm hoog. Ik wil de bestaande kozijnen laten verwijderen en de muuropening aan de bovenzijde laten vergroten. Daarna moeten de nieuwe kozijnen en deuren geplaatst worden. Ik zoek een timmerman die hier een offerte voor kan verzorgen.

Stalen deurkozijnen door houten kozijnen vervangen

Het vervangen van 2 stalen kozijnen met opdekdeuren door houten kozijnen met stompe deuren. Het bovenlicht dichtmaken zodat de stukadoor dit kan afwerken. Hoogte vloer-plafond is 255 cm. 1 x Skantrae SKS3453 inclusief nevelglas maat 93 cm, hoogte 231,5 cm. 1 x SKS3461 maat 73 cm, hoogte 231,5 cm. Uitvoering kozijnen voor 1 december. Deuren afhangen kan in januari.

6 binnendeuren vervangen

We willen 6 binnendeuren laten vervangen. Hierbij willen we weten wat mogelijk is. De deuren moeten allen even hoog worden maar hebben verschillende breedtes. Het zijn nu opdekdeuren. We willen een afspraak maken om alles hier in te meten en ons te laten adviseren over de mogelijkheden. We horen ook graag of het opdekdeuren moeten worden of dat stompe deuren ook mogelijk zijn.

Deurkozijnen en deuren vervangen

Ik heb nu Polynorm deurkozijnen en opdekdeuren. Graag zou ik in plaats van Polynorm deurkozijnen, houten deurkozijnen willen hebben. Ook de 9 binnendeuren zou ik willen vervangen, het liefst door deuren van Doors4life. Op dit moment zijn er bij 2 binnendeuren scheuren ontstaan in het deurkozijn, daar waar de paumelles zijn bevestigd. Het type paumelles is uit de handel gehaald en nergens meer te koop. Het alternatief voor de paumelles werkt niet, of er moet een nieuw gat geboord worden. Ik zou graag willen weten wat de kosten zullen zijn voor het vervangen van de Polynorm deurkozijnen door houten deurkozijnen. Ik wil een afspraak maken om de werkzaamheden hier te bespreken en alles in te meten. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte voor zowel opdekkozijnen en - deuren als een stompe uitvoering.

Opdekdeuren door stompe deuren vervangen

Ik wil graag, afhankelijk van de prijs, 3, 4 of 7 van de opdekdeuren in mijn appartement laten vervangen door stompe deuren, dus inclusief het vervangen van het raamkozijn. De deuren hebben nu bovenlichtjes, dat heb ik liever niet in de nieuwe situatie, tenzij het veel goedkoper is om weer bovenkozijnen te plaatsen dan het geheel dicht te stucen. De deuren kies ik uit bij Gamma. Deuren kan ik zelf regelen, misschien handig als de vakman montage spullen meebrengt.

Partners

Partners van Casius