Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

3 (opdek) deuren kozijnen vervangen door stompe deuren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 3 (opdek) deuren kozijnen vervangen door stompe deuren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 3 (opdek) deuren kozijnen vervangen door stompe deuren

Draairichting van een deur omdraaien

Van mijn buitendeur van mijn balkon op de 1e verdieping van mijn appartement zou ik graag de draairichting naar binnen laten maken. De deur is een soort opdek deur, het valt met een rubber naar binnen. Het kozijn is 90 cm bij 2.40 m. Ik heb bij de buren gekeken en op de hele 1e verdieping, waar ik zit, gaan alle deuren naar binnen, behalve mijn balkondeur. Ik wil de standaard situatie van de buren overnemen. De drempel is bij de buren hetzelfde als bij mij. Ik denk dat dus alleen het hang en sluitwerk opnieuw gedaan moet worden, maar ik laat u hier graag naar kijken en het beoordelen. Eventueel als het nodig is kunt u ook even bij de buren kijken hoe daar de situatie is.

3 (opdek) deuren + kozijnen vervangen door stompe deuren

Ik zou graag 3 binnendeuren + kozijnen willen laten vervangen. Het zijn nu opdek deuren met stalen kozijnen, deze moeten worden vervangen door een houten kozijn met stompe deuren. Afvoeren van de oude deuren doen we zelf.

6 opdek binnendeuren vervangen

Ik wil 6 opdekdeuren van mdf laten vervangen: 2 deuren met een vrij/bezet slot, 2 deuren zonder slot, and 2 deuren met een slot met sleutel. Ik heb al de deuren en de deurbeslag gekocht. Afvoeren van oude deuren is niet nodig.

Slotgat frezen in een deur

Verplaatsen 6 x slotgat naar 1,5 meter hoogte in nieuwe stompe deuren; Verplaatsen 2 x slotgat naar 1,5 meter hoogte in bestaande deuren opdek); Verder moeten de deuren van een dubbele openslaande nooduitgang omgewisseld worden (links moet naar rechts en blijft in gebruik, rechts moet naar links en wordt aan 1 kant dicht getimmerd - moet aan de buitenkant nog uitzien als deur). Tevens moet er op de rechter deur een slot op wat van binnenuit altijd open kan en een cijferslot op de buitenkant om de ruimte af te sluiten.

Deuren monteren

Wij hebben vandaag 2 Cando deuren gekocht bij praxis en die willen we laten plaatsen, een in de Keuken en een in de woonkamer. Het betreft 2 keer Bradford van 83 cm x 211,5 m opdek met 4 ramen.

Deuren afhangen

In onze woning moeten er 4 opdek binnendeuren worden afgehangen. Deuren zijn van hout, kozijn is van aluminium. Er zitten al gaten van andere deuren in de kozijnen.

Inmeten/montage binnendeur Lundia

Bij de Gamma Roosendaal hebben we industriële binnendeuren van Lundia type Charlie in offerte. De maat van deze deuren moet ingemeten worden. Daarna worden ze besteld en moeten ze gemonteerd worden. Het betreft twee openslaande deuren (dubbel) van de hal naar woonkamer Charlie deur opdek links en deur opdek rechts en boven in de gang nog een Charlie schuifdeur (met Fluitekruid greep). Na inmeting en bestelling dienen de deuren ook graag gemonteerd te worden.

Deuren en kozijnen plaatsen

Ik wil 2 houten kozijnen laten plaatsen met 2 stompe deuren, en 1 opdek deur in een bestaand kozijn.

Binnendeuren inmeten en monteren

Ik wil graag 2 opdek binnendeuren laten inmeten. Het betreft hier mahonie fineerdeuren, zodat ik 2 nieuwe deuren kan bestellen en nadien laten monteren. Hang- en sluitwerk is aanwezig.

Tien opdek binnendeuren en een buitendeur afhangen

Wij zijn met een verbouwing bezig maar nu moeten de deuren afgehangen worden hoeveel gaat dit mij kosten incl btw zodat ik een begroting kan maken

Partners

Partners van Casius