Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderdorpel achterdeur vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderdorpel achterdeur vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderdorpel achterdeur vervangen

Onderdorpel achterdeur vervangen

Ik zou graag de houten onderdorpel van de achterdeur (90 cm breed) willen laten vervangen. Die is aan 1 kant helemaal rot. Dorpel loopt in 1 stuk helemaal door tot onder het zijraam en is daardoor zelf circa 135 cm.

Onderdorpel buitendeur vervangen

Bij de achterdeur is de dorpel aan het wegrotten vanaf de onderkant. Graag zou ik hier een nieuwe hardhouten dorpel in willen hebben.

Onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel

Wil graag 1x achterdeur de dorpel (ongeveer 1.05 m) van hout vervangen voor stenendorpel en ook de dorpel van mijn openslaande deuren (ongeveer 3.05 m) wil ik vervangen voor een Belgische stenendorpel. Als laatst ook een dorpel van hout op grond van een raam (ongeveer 60 cm).

Onderdorpel buitendeur vervangen door natuurstenen dorpel

De houten dorpel bij onze achterdeur is geheel verrot en dient vervangen te worden. We willen dit laten doen maar dan met een stenen versie. Behalve de dorpel zijn ook de eerste onderste centimeters van de deurstijlen verrot. De dorpel dient ook aan weerszijden voorzien te worden van zgn. neuten (hopelijk gebruik ik hier de juiste benaming) van ongeveer 5-6 cm hoogte. De afmetingen van de dorpel zijn af te lezen in de bijgevoegde schets. Graag zou ik een offerte willen voor een stenen dorpel van Belgisch Hardsteen (grijs) plus montage. Voor vragen kunt u altijd contact met me opnemen.

Nieuwe houten achterdeur monteren

Ik ontvang graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een houten achterdeur met HR ++ glas, 4 scharnieren, een dievenklauw en een ventilatie rooster. Ook zal de onderdorpel vervangen moeten worden.

Schuurdeur en onderdorpel vervangen

De schuurdeur moet worden vervangen, inclusief leveren van een deur en het inzetten van een slot. De huidige deur is 92,5 x 211,5 cm. De onderdorpel van de achterdeur is zo verrot dat houtvuller niet meer helpt. Die moet dus worden vervangen voor een nieuwe van hardhout. De achterdeur is 92,5 cm breed en het kozijn is 100,5 cm breed. Het schilderwerk kan ik zelf doen. De tuin is achterom goed bereikbaar.

Onderdorpel bij de voor- en achterdeur vervangen

Onderdorpel voor en achterdeur zijn nu van hout en verrot. De wens is om ze te vervangen voor stenen dorpels. Inclusief afwerking, lood en eventueel neuten. Ik heb geen materiaal en zoek een bedrijf die dit ook wil regelen, voor de voordeligste prijs. De onderkant van de staande kozijnen bij voordeur, zijn heel iets aangetast.

Verrotte dorpel vervangen

Ik heb bij mijn achterdeur een half verrotte onderdorpel en ik wil dit laten repareren, of geheel vervangen. Ik heb hier geen materiaal voor, dus zou het fijn zijn als dit in de prijs mee gerekend wordt.

Verrotte onderdorpel vervangen bij de achterdeur

Verrotte houten onderdorpel vervangen bij de achterdeur. De dorpel is 7 cm breed en 90 cm lang. Ook klemt de voordeur, ook zou ik hier graag iets aan willen doen.

Verrotte onderdorpel vervangen bij de achterdeur

Heren, ik heb een onderdorpel die verrot is mijn vraag is dit te repareren. Kunt u komen kijken en mij een offerte geven wat de kosten zijn Alvast vriendelijk dank.