Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ombouw om de ketel maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ombouw om de ketel maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ombouw om de ketel maken

Ombouw om de ketel maken

Ik heb een CV kachel op zolder, ik wil deze graag wegwerken met een ombouw er omheen zodat hij niet meer zichtbaar is.

Zolder aftimmeren

Ik wil een aantal klussen gedaan hebben zoals zolder aftimmeren, vensterbanken plaatsen, muur plaatsen, schotjes maken, vliering en een ombouw om de cv-ketel en wasmachine.

Inbouwkasten en ensuite kasten maken

Wij willen graag inbouwkasten in de berging, ensuite kasten met stalen deuren in de woonkamer, ombouwkasten om de deur in de werkkamer. Ook willen we graag een ombouw kast om de wasmachine en CV ketel een inbouwkast in de slaapkamer op de zolderverdieping en een bureau, met kastje en ladeblok op de zolderverdieping.

Aanpassingen en meubelwerk in de keuken

Ik ga binnenkort in een appartement wonen, waar ik in de keuken nog een paar kleine aanpassingen wil laten verzorgen. De cv-ketel hangt er en daar wil ik een ombouw om laten maken. Het gaat daarbij om een wand en een deur. Verder moet er een werkblad worden geplaatst. Daar plaats ik de wasmachine en koelkast onder. Er blijft nog ruimte over en daar wil ik dan een kastje laten plaatsen. In het werkblad moet een gat worden gemaakt en een inbouwkookplaat worden geplaatst. Boven de kookplaat moet een reversible afzuigkap komen. Op dit moment heb ik nog geen materialen. Ik wil wel een blad naar mijn smaak uitzoeken bij de Gamma. Ik maak graag een afspraak om de klus even ter plaatse te laten inmeten en ontvang daarna graag een offerte.

Rot kozijn repareren en in badkamer ombouw leidingen herstellen

1. Rot kozijn op de benedenverdieping repareren/weggestoken en verder dan de plaats op de foto zit de rot zo te zien niet. 2. Ombouw van de leidingen op de 1e verdieping/badkamer terugplaatsen (weggehaald in verband met plaatsing nieuwe cv-ketel).

Ombouw om de CV-ketel maken

Ik wil graag een ombouw voor de CV ketel laten maken. De CV staat in de keuken en heeft een ombouw nodig. Ik wil graag met de timmerman bestuderen of het mogelijk is om het aanrecht door te trekken onder de CV door om zo een extra kastje te maken.

Ombouw timmeren voor ketel en radiator

Ik wil graag een houten ombouw laten plaatsen voor de cv ketel en een voor de radiator in de woonkamer.

Ombouw om de CV-ketel maken

Boven op zolder zit bij ons de aansluiting van de cv ketel met wat buizen etc. Aangezien wij hier slapen willen we dit netjes weg laten werken in een soort van houten constructie met iets van een deur zodat je er nog wel bij kan. Het mag simpel maar wel netjes. Ongeveer 260 cm hoog en 100 cm breed en 50cm diep. De breedte is lastig te zeggen want er loopt een licht schuine wand, het midden is 100 cm breed. Foto's zijn beschikbaar.

Ombouw nieuwe ketel in keuken

Ombouw maken voor nieuwe ketel in de keuken. Ketel moet afgewerkt worden. Het gaat om bijgaande foto. Ik denk dat het een kleine klus is. Het moet afgeschermd worden (dicht gemaakt) en het moet wel open en dicht kunnen. Ik wil graag een offerte aan mijn huisbaas kunnen geven en de klus op korte termijn laten uitvoeren. Bent u hiertoe bereid?

Wasruimte opknappen

Wij zouden graag onze wasruimte van 2 bij 1.60 willen renoveren. Om de wasmachie, droger en cv ketel zouden wijgraag een ombouw willen. Daarnaast zouden wij en werkblad met daarom kastjes willen laten paatsen en de muren laten behangen.