Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Natuurstenen vensterbank inmeten en op maat maken en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: natuurstenen vensterbank inmeten en op maat maken en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: natuurstenen vensterbank inmeten en op maat maken en plaatsen

Natuurstenen vensterbank inmeten en op maat maken en plaatsen

Ik wil graag twee vensterbanken op maat laten maken en laten plaatsen. Bij voorkeur van natuursteen. Een van de twee moet boven de verwarming komen en dus ergens aan "gehangen" / bevestigd worden, dus ik weet niet of dit ook van natuursteen kan. De afmetingen kan ik via de mail sturen.

Massief eiken vensterbanken plaatsen

Wij willen 3 massief eiken vensterbanken laten plaatsen bovenop de bestaande natuurstenen vensterbanken, op zodanige wijze dat het natuursteen niet meer zichtbaar is. De huidige vensterbanken zijn 29,5 cm diep, we willen de nieuwe graag ongeveer 31 cm diep. Het gaat om een erker van 261,5 cm breed en 2 korte zijden van 72 cm. Daarover willen we graag overleg over al dan niet in verstek zagen. Verder een vensterbank van 98,5 cm en een van 76,5 cm. We maken graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsindicatie.