Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Monteren van trapleuningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: monteren van trapleuningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: monteren van trapleuningen

Houten trapleuning inmeten en monteren

Graag willen wij twee klassieke houten jaren '30 trapleuningen laten maken en plaatsen. Het gaat om de trap naar de eerste en de tweede verdieping. De trapleuning naar de eerste verdieping heeft twee bochten en is ongeveer 4,5 meter lang. De trap naar de tweede verdieping heeft drie bochten en is ook ongeveer 4,5 meter lang.

RVS trapleuning laten monteren

Ik wil graag 4 trapleuningen van RVS laten monteren. Het zijn recht te /rechtaan leuningen voor 2 trappen. Lengtes: 100 + 235 + 115 + 265 cm.

RVS trapleuningen monteren

Ik wil graag een vierkant RVS trapleuning laten monteren. Graag ook advies over lengtes van de leuningen. Dit moet in totaal ongeveer 8 meter lang zijn.

Klassieke trapleuningen monteren

Ik wil twee trapleuningen laten monteren voor 2 etages in een klassieke grenen stijl. De ene trap is 12 en de andere 16 treden en een maakt een bocht.

Monteren van trapleuningen

Ik wil graag 3 trapleuningen (rvs) laten monteren met in totaal 7 leuninghouders (rond), tevens de vraag of de leuningdelen door u op maat kunnen worden gezaagd. De leuningen moeten op een stenenmuur met spachtelputz worden gemonteerd. Het is een dubbelkwart trap en de leuningen hangen los van elkaar. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Extra trapleuningen en beugel monteren

Ik wil graag extra trapleuningen laten maken, omdat mijn man slecht ter been is en ook wil ik graag een beugel in de badkamer. Ik heb geen materialen, omdat ik niet precies weet wat nodig is. Ik krijg nog advies voor andere hulpmiddelen omdat mijn man nu in het ziekenhuis zit.

Trapleuningen op maat maken en monteren

Ik wil graag een trapleuning laten monteren bij mijn trap. Het is een leuning die uit 2 delen bestaat. 1 deel moet op maat worden gemaakt. Ik heb al materiaal naar mijn smaak bij Gamma gezien en laat die graag ophalen, want de leuning past niet in mijn auto. Ik ontvang graag uw offerte.

Smetplank en trapleuningen monteren

Bij een gips muur wil ik graag een smetplank laten monteren met daarna de bevestiging van de trapleuning. Het gaat om 1 trapleuning met smetplank. De rest is gemonteerd. De trapleuning met houders zijn aanwezig. De trapleuning op de foto hangt nu los.

Trapleuningen bevestigen

Ik wil graag trapleuningen laten monteren voor de trap naar de 1e etage en de trap naar zolder. De leuningen moeten bevestigd worden deels in betonnen muur en deels in gipsplaten wand. Trap naar 1e etage bestaat uit drie delen van ongeveer 113,5cm + 249cm + 97cm. De trap naar de zolder bestaat uit twee delen van ongeveer 114cm + 252cm. Het worden ronde houten leuningen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Stalen pivotdeur monteren

Taatsdeur hal 90 x 2.45 6 vaks Frame. Onder 12 cm dik. Frame rondom 4 cm. Handvat 60 cm lang/2 cm dik. Stalen trapleuningen voor 2 trappen.