Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Modern TV meubel maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: modern TV meubel maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: modern TV meubel maken

Modern TV meubel maken

Tv meubel - zwevend - mag uiteraard iets afwijken van de tekening! Ruim 4 meter breed in totaal, met achterwand, enkele dichte vakken, boven mogen ook enkele vakken open zijn. Zo strak en modern mogelijk. Indien mogelijkheid er is, het meubel door laten lopen in een plank zodat het tevens een speelplek is voor kleine kids ( optie, hoeft niet perse als dit niet nodig is) het is voor een klant, dus alle opties zijn welkom zodat de klant uiteindelijk zelf een keuze zou kunnen maken! Gaat echt om een globale prijs indicatie.

tv meubel op maat

Ik zoek een meubelmaker die voor mij een tv meubel kan maken van hout. Het liefst van teakhout (bijpassend bij mijn eettafel). Ivm afwijkende maten, kan ik geen tv meubel in de winkel vinden. Ik heb zelf ideeen over hoe het er moet uitzien, maar maak graag gebruik van de creativiteit en vakmanschap van een meubelmaker. Mijn smaak is niet klassiek/ romantisch/ landelijk, maar modern en strak.

Ik wil graag een strakke wandkast in de ...

Ik wil graag een strakke wandkast in de stijl van interstar. In deze kast dient ruimte te zijn voor 5 mtr cd's, 3 mtr boeken, 1 mtr dvd's. een tv ( 75 cm breed, 50 cm hoog., en radio/ cd speler dient erop geplaatst. Graag een paar kleine laadjes. Verlichting is leuk. Het geheel mag 2,5 - 3 meter breed zijn. Van hetzelfde materiaal willen we graag een servies kast van 1 mtr breed en 30-40 cm diep. Met daaraan een computertafel + 2 laadjes. Dit alles willen we graag strak en modern uitgevoerd hebben.