Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Metalen trap laten monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: metalen trap laten monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: metalen trap laten monteren

Metalen trap laten monteren

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Een nieuwbouwwoning met een trap van hout in combi met staal.

Metalen trap plaatsen

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap. Om in onze kamer naar een nieuw te maken entresol te komen zijn we op zoek naar een stalen zwarte trap gecombineerd met hout. De entresol hoogte is 2400 mm. De tarp wordt midden in de kamer geplaatst en heeft dus leuning nodig.

Metalen trap laten monteren

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap. Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen. Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke metalen trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We zoeken een rechte metalen trap met eventueel houten of glazen treden met balustrade van staaldraad. Balustrade niet alleen aan weerszijden van trap maar ook om vide op 1e verdieping. Trap moet ruim genoeg zijn om 2 mensen elkaar te laten passeren. Trap staat vrij in hal en gaat van begane grond naar 1e verdieping. Ik kan ook een tekening mailen.

Metalen trap laten plaatsen

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken geplooide stalen trap in een moderne woning, overbrugging: hoogte 2. 60 meter en lang 3. 00 meter.

Metalen rechte trap plaatsen

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap Waar moet de trap geplaatst worden? Buiten Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De trap is een half stapse trap, graag ontvang ik een mail van jullie zodat ik het ontwerp kan toesturen met bijbehorende afmeting.

Trap aanschaffen en plaatsen

Wij zijn bezig met een nieuwbouw project en willen graag een metalen trap plaatsen. De vergunning aanvraag loopt nu. Waarschijnlijk ergens in december 2018 zal de trap geplaatst kunnen worden. Graag ontvangen we informatie over soorten en prijzen.

Spiltrap leveren en plaatsen

In onze voorkamer willen we een smalle spiltrap met leuningen laten plaatsen, die toegang tot de zolder biedt. Hiervoor moet in het houten plafond een opening gemaakt worden. De kamer is 282 cm hoog. Op bijgevoegde foto ziet u de plek waar de trap moet komen (waar nu de boekenkast staat) De offerte die ik wil omvat: - kosten van de spiltrap (houten treden en metalen spil, max. 1500 euro) - maken van het trapgat en afwerken daarvan - plaatsen van de spiltrap

Trapleuningen vervangen

Wij willen onze houten trapleuningen (laten) vervangen door mat zwarte metalen/stalen ronde trapleuningen. Het betreft twee trappen (2 x trap met twee kwarten, linksom): begane grond naar 1e verdieping & 1e verdieping naar zolder. Voorwaarde is dat de nieuwe trapleuningen gemonteerd kunnen worden op de al aanwezige montage/bevestigingspunten in de muren/hout (zie foto's). Indien mogelijk willen wij ook graag de huidige trapleuninghouders behouden. De nu aanwezige trapleuingdelen hebben de volgende maten (zie foto): - 2 x 50 cm - 1 x 60 cm - 1 x 90 cm - 1 x +/- 99 cm - 1 x +/- 115 cm - 2 x lange delen met kromming van +/- 250 cm Graag zouden wij voor deze klus + nieuwe trapleuningen een prijsopgave ontvangen. Met vriendelijke groet.

Industriële trap met onder- en bovenkwart

In een voormalige ambachtsschool wordt binnenkort gestart met het realiseren van onze nieuwe woning. Wij willen daar een stijlvolle industriële trap laten plaatsen met een onder- en bovenkwart. De verdieping is maar liefst 4 meter hoog. We denken aan een geheel metalen trap of een combinatie van hout en metaal. We gaan graag in gesprek met trappenspecialisten die hier ervaring mee hebben. We ontvangen graag uw voorstel en een prijsopgave.

Metalen trap laten plaatsen

Wij zijn bezig met een grote verbouwing in een oud huis en willen daar de oude houten trap laten vervangen voor een vaste metalen trap naar de 1ste verdieping. Hoogte 4.5 meter met een plateau in het midden een draai van 45 graden bovenin.