Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Metalen spiltrap vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: metalen spiltrap vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: metalen spiltrap vervangen

Metalen spiltrap vervangen

We hebben nu een open spiltrap van metaal. Deze willen we graag vervangen voor een houten open witte trap. Kunt u aangeven wat de mogelijkheden hier voor zijn?

Plaatsen van een trap

We hebben nu een spiltrap die vrij open is en die vinden wij gevaarlijk voor de kinderen. We willen daarvoor in de plaats een trap die veiliger is en mogelijk wat luier. Maar we zitten natuurlijk met een beperkte ruimte. Er moeten wat draaiingen in. We willen graag houten traptreden met eventueel metalen leuningen: graag iets moderns. Het gaat om de trap van de begane grond naar de eerste etage. Waarschijnlijk zal het trapgat iets aangepast moeten worden.

Spiltrap leveren en plaatsen

In onze voorkamer willen we een smalle spiltrap met leuningen laten plaatsen, die toegang tot de zolder biedt. Hiervoor moet in het houten plafond een opening gemaakt worden. De kamer is 282 cm hoog. Op bijgevoegde foto ziet u de plek waar de trap moet komen (waar nu de boekenkast staat) De offerte die ik wil omvat: - kosten van de spiltrap (houten treden en metalen spil, max. 1500 euro) - maken van het trapgat en afwerken daarvan - plaatsen van de spiltrap

Onderhoud aan een metalen spiltrap

Wij zijn net verhuisd. De metalen spiltrap met 25 houten treden kraakt heel erg. Ik heb de imbussen aangedraaid, maar dit hielp niet echt.

Spiltrap naar zolder laten monteren

Plaatsen van een metalen of ijzeren spiltrap tussen de tweede en derde etage. Uitzagen trapgat, 2200 diameter/halfrond, en weer afwerken. De verdiepingsvloer is van de 2e etage is van beton en de 3e etage is van hout. Eventueel in combinatie met het afwerken van de nieuwe geplaatste dubbele dakkapel en het maken van twee kamers op zolder. De zolder is 4.0 x 7.4 meter groot. Inclusief de afwerking van het elektra, het plaatsen van tussenwanden en het stuckwerk.

Spiltrap

2 x 12 treden spiltrap met stootboarden. Treden antraciet, boarden gebroken wit, metalen antisliprand

Trappen vervangen

Ik wil graag 3 x een houten trap (2 x dicht en 1 x open) in plaats van de huidige metalen spiltrap. Inclusief hekwerk en trapleuning. In vurenhout met grondverf laag.

2 trappen vervangen

Trap naar 1e verdieping en trap naar de zolder vervangen. Er is nu een metalen spiltrap. We willen nu gewoon vaste houten trappen. Levering trappen behoort ook bij de klus, dit in overleg met de vakman, en afhankelijk van wat de vakman voor trappen kan aanbieden.

Plaatsen binnentrap

De metalen spiltrap vervangen door een vaste dichte houten trap. Van beneden naar de eerste verdieping.

Mijn huidige trap (een spiltrap met ...

Mijn huidige trap (een spiltrap met metalen frame en houten treden) maakt bij sommige treden veel lawaai (kraakt), heeft geen ballustrade en is redelijk steil. Daardoor toch eng en gevaarlijk. Ik zou graag willen weten of het eenvoudig 'veiliger' en geluidlozer gemaakt kan worden. En indien dat niet het geval is, hoeveel een vergelijkbare nieuwe trap mij zou kosten.