Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

4 MDF planken realiseren tussen 2 muren in een nis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 4 MDF planken realiseren tussen 2 muren in een nis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 4 MDF planken realiseren tussen 2 muren in een nis

Houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning

Ik zou graag een wand van 18,5 m2 willen laten bekleden met Moso bamboe "sidepressed caramel" fineer op mdf (kant en klaar te koop) Het is een wand zonder hoeken, maar wel doorlopend van BG naar 1e etage (open vide, zie foto, linkerwand). Ten tweede zou ik graag een lineair lattenplafond op zwart doek (planken 80 mm breed, 15 mm dik, 20 mm opening) (los of evt als systeem van Derako) (40 m2). Ik zou graag een offerte zien van uitvoering inclusief materiaalkosten. Eventueel (optioneel) ten derde het leggen van een "Moso Supreme sidepressed caramel" bamboevloer op de eerste etage (33 m2), al kan dit ook door een vloerenspecialist worden uitgevoerd.

4 MDF-planken realiseren tussen 2 muren

Er moeten 4 MDF-planken onzichtbaar tussen 2 muren, in een nis, komen. Het formaat van de planken is 3,8 cm dik (mag ook iets meer of minder zijn), 109,5 cm breed en 58,5 cm diep. Wij zoeken iemand die deze planken kan maken in combinatie met een onzichtbaar ophangsysteem. Schilderen doen we zelf. Geldt ook voor bevestigen.

Kast onder schuine wand maken

Wij willen onder een schuine wand op onze zolderverdieping een kast laten maken volgens bijgaande tekening. We willen de kast zonder achterwand en gemaakt van gegrond MDF, zodat we die zelf kunnen aflakken. We willen in de kast tussenpanelen, zodat vijf vakken ontstaan met daarin planken. De vakken moeten worden afgesloten met draaideuren. De woning is 20 jaar oud en heeft een betonnen vloer. Ik ga er vanuit dat het hier allemaal recht is. Ik ontvang graag uw offerte.

Maatwerk inbouwkast voor een jaren '30 woonkamer

We willen aan een kant van onze woonkamer een soort ensuite- kast (zonder schuifdeur) op maat laten maken. 120 breed 60 diep 274 hoog met ca 5 cm dikke planken/omranding, 4 lades, die naar beide kanten uitschuifbaar zijn en onderin twee deuren met erachter 1 plank. Verlichting is gewenst. (Zie tekening, dan is het misschien iets duidelijker. ) Plaatsing van de kast is gewenst in de herfstvakantie (oktober), zo mogelijk. Wij denken aan MDF hout, dat moet wit gelakt worden.

Decoratieve plank in vakken met open uiteinde maken

Ik wil graag een plank laten maken. Het idee heb ik van een plaatje. Ik kan de plank nergens in Nederland vinden, dus ik zou deze graag willen laten maken. Ik heb een plaatje dat ik u kan toesturen. Het gaat om houten/MDF planken. Het gaat om 3 kubussen met alle drie uitlopers (het zijn twee planken haaks op elkaar geplaatst). Graag een offerte voor het maken van deze plank.

Plafond vervangen

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van ons plafond in de slaapkamer. Ca. 12 m2 met MDF planken. Op dit moment bestaat het plafond ook uit MDF planken van ca. 15 cm. Maar door waterschade zijn deze beschadigd.

Kast van mdf laten maken

Ik wil graag een kast laten maken van MDF met de afmeting van 156 cm hoog en 160 cm breed. De kast moet opgehangen worden, dus een soort inhaak systeem bijvoorbeeld van hout of metaal. De kast moet 2 deuren krijgen met scharnieren en een druksysteem voor het openen. Dus greeploos. In de kast moeten er 6 planken komen die gelijk verdeeld worden over de inhoud. De kast behoeft alleen in elkaar te worden gezet, 2x gronden en 2x schuren. Aflakken wil ik zelf doen.

Wandkast met planken in de woonkamer maken

In de woonkamer willen we graag over een gehele wand (2,25 x 2,52 meter) een kast maken. De 'pilaren' willen we graag gebruiken als kasten met deurtjes erin. De deurtjes willen we zo min mogelijk op laten vallen, dus het liefst openen met een druksysteem. MDF of een ander materiaal, wit. Verder willen we eikenhouten planken in de kast gebruiken en de onderste plank willen we graag wat breder maken, zodat ons dochtertje dit kan gebruiken als knutseltafeltje. In de bijlage vind u een schets van het ontwerp. Graag zoeken wij iemand die dit voor ons kan realiseren.

MDF plafond repareren in de badkamer

Door lekkage vanaf de zolder zijn er een aantal mdf platen (planken) in het plafond van onze badkamer kapot gegaan. Wij willen deze laten vervangen. Voor de verzekering heb ik een ruwe prijsopgave nodig van de reparatie. Als deze prijsopgave aanleiding is voor de verzekering om dit te vergoeden wil ik daarna graag een officiële offerte ontvangen

Garderobekast laten maken

Ik wil graag een garderobekast van 2.90 meter breed tot plafondhoogte, 2.60, daarin een hanggedeelte van 2. 30 en een leggedeelte van 0.60 cm. Boven het hanggedeelte ook nog een of twee planken. Aan de voorzijde schuifdeuren, in wit. Van materiaal weet ik niet veel, MDF misschien? Wat zouden de kosten inclusief materiaal zijn? Het betreft een nieuwbouwwoning die eind december, begin januari wordt opgeleverd.