Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lundia deur Elise afhangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lundia deur Elise afhangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lundia deur Elise afhangen

Inmeten/montage binnendeur Lundia

Bij de Gamma Roosendaal hebben we industriële binnendeuren van Lundia type Charlie in offerte. De maat van deze deuren moet ingemeten worden. Daarna worden ze besteld en moeten ze gemonteerd worden. Het betreft twee openslaande deuren (dubbel) van de hal naar woonkamer Charlie deur opdek links en deur opdek rechts en boven in de gang nog een Charlie schuifdeur (met Fluitekruid greep). Na inmeting en bestelling dienen de deuren ook graag gemonteerd te worden.

Binnendeur afhangen

Wij willen een opdek-binnendeur, Lundia Frederique 83 x 201,5 cm opdek, links, laten afhangen. Het kozijn is van hardhout. De deur is van hout met glas erin. In het huidige kozijn zitten 2 paumelles. Vanwege de zwaardere deur is een 3e paumelle gewenst. Het deurbeslag (slot, schild en kruk) is aanwezig. Het is niet duidelijk welke paumelles aangeschaft moeten worden, ook willen we een deurdranger op deze deur. Graag advies hierover. Werkzaamheden graag op maandag uitvoeren. Onduidelijk is ook of deur ingekort moet worden. Wellicht eerst ter plekke de situatie bekijken? Ook moet nog een voordeur en andere binnendeur geplaatst worden. Deze zijn nog niet aangeschaft, graag advies voor de juiste aankoop.

Binnendeur plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een houten deurkozijn binnen. Op beton binnenmuren. En het monteren (deurbeslag) en afhangen van deur Bente van Lundia.

Voordeur inclusief kozijn en hardstenen dorpel maken en monteren

Ik wil een voordeur (2.30 hoog x 85 cm breed) uit het Lundia assortiment laten monteren inclusief een door u gemaakt kozijn en een hardstenen dorpel. Het geheel moet door u ingemeten worden en het oude kozijn en deur verwijderd en afgevoerd worden. Graag weet ik van tevoren wat de kosten worden en zou ik graag een vrijblijvende offerte van u ontvangen.

Opmeten, leveren en monteren van een schuifdeur

Voor een (boog) opening in de muur tussen halletje en gangetje (afmetingen hoogte 220 cm en breedte 86 cm) van ons 50-er jaren huis willen wij graag een Lundia schuifdeur (barnsysteem). De muur waarlangs de deur moet schuiven, heeft een plint die 2 cm uitsteekt, dus daar moet de deur ongestoord langs kunnen.

Stompe binnendeur afhangen

Ik wil een stompe Lundia binnendeur (al in bezit) af laten hangen. De vier matglazen zitten er al in. Ik schaf zelf nog extra materiaal aan: - Loopslot - Scharnieren (in overleg: drie of vier? In verband met de zwaarte van het glas) Er komt een oude klink in omdat de bestaande deuren die ook hebben. Mogelijk moet er nog aan de onderkant en/of zijkant een stuk van de deur af. Kortom: ik zou graag drie offertevarianten hebben, namelijk: 1) alleen beslag en dergelijke erop zetten en deur afhangen, 2) +onderkant bijschaven om passend te maken, 3) plus zowel onderkant als zijkant bijschaven om passend te maken.

Nieuwe deur monteren in tuinschuur

I would like to order a new door from your shop. It is a standard size. 2.11 x 88 metres. Model: Wooden Lundia deur "Ben" met blank glas. The website says there is a thuisbezorged service for 39 euro. Does this include installation? If not, how much does it cost for the installation?

Lundia deur Elise afhangen

De klant heeft een deur gekocht bij de Gamma genaamd Lundia Elise. Deze deur wil de klant graag laten installeren door een vakman.

Stompe binnendeur afhangen

Ik heb een nieuwe stompe binnendeur gekocht en wil die hier laten afhangen met nieuw hang- en sluitwerk. Het is een Lundia deur waar het glas al in zit. Er zijn 4 plakroedes bijgeleverd, en die moeten nog geplaatst worden. Ik zoek een timmerman die hier op korte termijn tijd voor heeft. Ik ontvang graag uw offerte per telefoon, mijn mail is tijdelijk buiten gebruik.

Softclose op 4 Lundia schuifdeuren monteren

Ik heb op 14-apr-17 bij Gamma R'dam Alexanderpolder een 5-tal Lundia Lars schuifwandenkastdeuren (2 deurs kast + 3 deurs kast) gekocht incl. railsysteem, etc. Op vr 21-jul zijn de deuren in mijn ogen vakkundig geplaatst door een klusbedrijf, maar er zijn nog 2 zaken niet zoals het hoort waar de aannemer geen raad mee weet: 1) het lukte hem niet de bijgeleverde onderdelen voor Softclose op de buitenste 2 deuren o.b.v. de montage-instructie te monteren. Ik heb het zelf geprobeerd bij één deur, maar het lukt mij ook niet: de ruimte boven de deur was circa 31 mm, wat betekende dat ik beide pootjes moest inkorten tot 31-13 = 18 mm. Na montage in de geleide goot, blijft de deur vastlopen, ook al verlaag ik de deur bij de wielen aan de onderzijde enkele mm's. Ik heb er inmiddels enkele uren inzitten, maar ik kom er niet uit. 2) Een aantal deuren blijft niet goed in de gesloten positie staan, ook al is de geleiding aan de onderzijde waterpas (gecontroleerd). Ik hoop dat dit met de montage van de Softclose opgelost wordt. Is het mogelijk dat een ervaring Lundia schuifdeurenkast monteur binnenkort (< 1 maand) langs kan komen om de softclose te monteren en waar nodig de deuren te stellen, etc. Zo ja, wat kost dit? Een offerte op nacalculatiebasis is wat mij betreft ook goed.

Partners

Partners van Casius