Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Luik boven kruipruimte vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: luik boven kruipruimte vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: luik boven kruipruimte vervangen

Luik boven kruipruimte vervangen

Het kruipluik achter de voordeur is niet meer te openen en lijkt (mogelijk door uitzetten) vastgeklonken in de nis. Het heeft alleen een gat waardoor 1 vinger kan en daarmee is ook geen kracht te zetten. T.b.v. van werkzaamheden aan de elektra is toegang tot de kruipruimte nodig. Ik denk dat het luik kapot gemaakt moet worden om het open te krijgen en vervangen door een nieuw luik (80x60cm) met een grijpring om het mee te openen. (op de foto's lijkt het betegeld, maar het is een kurkvloer).

Luik in laminaatvloer aanbrengen

Ik laat eerdaags de spouwmuren isoleren en zo ook de vloer. Voor dat laatste is echter een luik naar de kruipruimte noodzakelijk en dat heb ik niet meer sinds er laminaat gelegd is. Graag hulp gevraagd voor het aanbrengen van een luik in de BG-vloer opdat kruipruimte toegankelijk wordt voor isolatie.

Luik naar de kruipruimte laten maken

Ik wil graag een luik naar de kruipruimte laten maken in de gangkast. In het vloertje zijn nu grote gaten gemaakt door aannemer; het is de bedoeling dat er een sluitend luik komt. Verder zou ik wellicht nog een simpele mdf ombouw voor een kattenbak willen laten maken.

Vloerluik kruipruimte vervangen

In verband met een nieuwe tegelvloer moet het kruipluik vervangen worden voor een geïsoleerd luik waar overheen betegeld zal worden. Omdat het luik onderdeel gaat uitmaken van het woonoppervlak dient deze niet al te veel op te vallen. Het luik moet wel uitneembaar blijven.

Luik boven de kruipruimte vervangen

Wij willen graag het luik boven de kruipruimte laten vervangen. Het huidige luik maakt veel herrie en isoleert mogelijk niet zo goed (materiaal onbekend, lijkt beton, wellicht asbestbeton). Het moet een isolerend luik van 692 mm bij 491 mm worden. Graag materiaal geleverd door timmerman en huidige luik afvoeren.

Luik boven kruipruimte vervangen

Ons luik naar de kruipruimte is vochtig en rot. We zouden deze graag laten vervangen voor een geïsoleerd luik. Afmetingen zijn circa 485 mm x 845 mm.

Luik boven de kruipruimte vervangen

Boven de kruipruimte ligt nu een plank die behoorlijk nat is geworden en niet goed meer is. Ik wil graag een nieuw luik met isolatie en een matomranding. Het is ongeveer 80,5 x 60 cm.

Voordeur lekvrij maken

We hebben steeds een natte plek onder de deurmat en op het beton en luik bij de kruipruimte. Vocht komt waarschijnlijk onder de voordeur door naar binnen. We hebben kunststof kozijnen en de kruipruimte is geïsoleerd door een erkend bedrijf. Het probleem zit zowel bij voor- en achterdeur.

Luik van de kruipruimte vervangen

Wij willen het luik van de kruipruimte (laten) vervangen. Afmeting 645 x 845 mm. Met isolatie. Rondom dichten met neopreen of iets dergelijks want er komt wat vocht uit de kruipruimte. Het luik is van hout. In een betonnen vloer. Rondom het gat in de vloer zit een metalen strip, die is nog goed. Uitvoering: zsm.

Luik boven de kruipruimte vervangen

Mijn kat heeft op het bestaande stalen vloerluik boven de kruipruimte bij de voordeur geplast. Het luik stinkt en daarmee ook mijn halletje. Is het mogelijk bij u een nieuw luik te bestellen? Maten 74,5 x 88,5 cm. Er zit een gat in om het luik op te trekken. Ik ben ook geïnteresseerd in een rvs luik. Graag een vrijblijvende prijsopgave.