Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Louvredeuren laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: louvredeuren laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: louvredeuren laten maken

Louvredeuren op maat laten maken

Wij willen 2 x 2 louvredeuren voor 2 inloopkasten, binnenmaten deursponningen 86,5 x 209, deze moeten worden opgemeten, gemonteerd en afgewerkt.

Ingebouwde wandkast en tv-meubel maken

Zodra wij de sleutel van onze woning ontvangen (verwachting eind maart), willen wij graag een L-vormige kast laten maken tot aan het plafond die als room-divider functioneert. In het hoge deel van deze kast komen twee laden en verder planken met redelijk specifieke maten vanwege de muziekapparatuur die erin moet komen te staan. De kastdeuren moeten van 3 (tweedehands) louvredeuren zijn die als harmonica naar rechts opengaan. Verder wensen we twee inbouwspots met schakelaar in de kast (stopcontact zit achter de kast in de muur). Het lage deel van de kast dient als TV-meubel (circa 45 cm hoog). De wens is de kast na inbouwen mee te nemen in het stucwerk van de muren (als dat kan). Materiaalkeuze zal daar mee samen hangen. Materiaal hebben we niet zelf, maar we kunnen wel de tweedehands louvredeuren zelf ergens kopen. Bijgevoegd een ruwe schets van ons ontwerp van de kast inclusief maten. Indien uitvoer goed bevalt hebben we mogelijk meer klussen (trapkast bijvoorbeeld). De afmetingen hebben wij nog niet helemaal maar we hebben wel ideeën. Alles is afhankelijk van de vakman wat een handige maat is.

Louvredeuren op maat laten maken

Onze vaste inbouwkasten hebben geen deuren. Wij willen graag 4 dichte louvredeuren laten maken. Het gaat om 2 kasten met verschillende maten. De maten (per deur) zijn: Voor 1e kast: 34,5 cm x 201,5 cm Voor 2e kast: 28,75 cm x 171 cm Een standaard maat past niet, die zijn te breed.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik wil graag 2 witte open louvre deuren van ieder 156 cm hoog en 85 cm breed laten maken. Aangezien ons bed onder het zolderraam staat, willen we hiermee op koude dagen de wind wegvangen van het bed en op warme dagen de zon en toch frisse lucht houden. We schuiven ze op een rail naar links en rechts open en dicht.

Louvredeuren laten maken

Louvre deurtjes maken en ook bij mij opmeten.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik zou graag voor het halletje waar mijn wasmachine en droger staan deuren willen. Graag wil ik dat de deur van plafond tot aan de grond komt (260 cm hoog) en dat deze bestaat uit 2 deuren (totaal breedte is 96 cm dus 48 cm breed per deur)

Louvredeuren op maat laten maken

Graag zou ik een offerte willen voor het op maat maken van 2 louvredeuren in een onbehandelde hout uitstraling. Zie bijgevoegd bestand. Afmetingen zijn ca 0,70 bij 2,50 hoog. Er moet nog wel een schuifsysteem op worden geplaatst, daar deze deuren als schuifdeur gaan dienen om een ruimte af te sluiten. Indien mogelijk zou het fijn zijn als de latjes open en dicht kunnen.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik wil 2 opdek louvre deuren laten maken. Deze moeten 83 cm bij 201,5 cm worden. De ene moet linksdraaiend zijn en de ander rechtsdraaiend.

Louvredeuren op maat maken

Ik wil graag dat er twee louvre deuren van de vloer tot het plafond in kozijnen worden geplaatst. Deze moeten nog opgemeten worden. De opening voor de deuren is 250 x 150 cm.

Louvredeuren op maat laten maken

Wij hebben een bestaande kast. Daar willen wij graag 10 louvre deuren in laten maken en plaatsen. Maten zijn 198 cm x 38 cm. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Partners

Partners van Casius