Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Louvredeuren laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: louvredeuren laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: louvredeuren laten maken

Louvredeuren laten maken

Louvre deurtjes maken en ook bij mij opmeten.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik zou graag voor het halletje waar mijn wasmachine en droger staan deuren willen. Graag wil ik dat de deur van plafond tot aan de grond komt (260 cm hoog) en dat deze bestaat uit 2 deuren (totaal breedte is 96 cm dus 48 cm breed per deur)

Louvredeuren op maat laten maken

Graag zou ik een offerte willen voor het op maat maken van 2 louvredeuren in een onbehandelde hout uitstraling. Zie bijgevoegd bestand. Afmetingen zijn ca 0,70 bij 2,50 hoog. Er moet nog wel een schuifsysteem op worden geplaatst, daar deze deuren als schuifdeur gaan dienen om een ruimte af te sluiten. Indien mogelijk zou het fijn zijn als de latjes open en dicht kunnen.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik wil 2 opdek louvre deuren laten maken. Deze moeten 83 cm bij 201,5 cm worden. De ene moet linksdraaiend zijn en de ander rechtsdraaiend.

Louvredeuren op maat maken

Ik wil graag dat er twee louvre deuren van de vloer tot het plafond in kozijnen worden geplaatst. Deze moeten nog opgemeten worden. De opening voor de deuren is 250 x 150 cm.

Louvredeuren op maat laten maken

Wij hebben een bestaande kast. Daar willen wij graag 10 louvre deuren in laten maken en plaatsen. Maten zijn 198 cm x 38 cm. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Louvredeuren en panelen op maat laten maken

Zou u zo vriendelijk willen zijn mij een offerte te maken voor 3 stuks louvre panelen in vurenhout met 1 x witte grondverf in de afmetingen zoals weergegeven in de bijlage en met de volgende opmerkingen: Paneel 1: Dit wordt een (stompe) deur met de scharnieren aan de linkerzijde. De opgegeven maat is de sponningmaat, dus de breedte moet iets kleiner. Paneel 2: Dit wordt een (stomp) paneel boven de deur van paneel 1. De breedte dus hetzelfde als de deur. De hoogte moet samen met de deur 2480 mm zijn, de deling mag ook op een andere hoogte plaatsvinden als dat beter uitkomt. Paneel 3: Dit (stomp) paneel komt aan de linkerzijde van de paal. Zie de bijlage voor enkele foto’s van de situatie.

Kast op maat met louvredeuren laten maken

Ik wil onder de trap een kast maken en deze afsluiten met (dichte, witte) louvredeuren. Het is geen standaard maat dus ze moeten op maat gemaakt worden. Afmeting deur: 45 cm breed x 150 cm hoog. Kunt u een offerte opsturen?

Louvredeuren op maat laten maken

Ik wil graag 2 louvre deuren in de maat 198 cm hoog en 38 cm breed en 2 louvre deuren in de maat 40 cm hoog en 38 cm breed laten maken. Ter vervanging van de huidige deurtjes. Van hout en wit geschilderd. De deurtjes moeten binnen opgehangen worden.

Louvredeuren op een rails op maat laten maken

Bij mij thuis aan de achterzijde heb ik een kozijn met de afmetingen: 2.59 meter breed bij 2.68 hoog. Hiervoor ben ik op zoek naar 4 louvredeuren, die in een railsysteem en per 2 scharnierend als een "harmonica" open en dicht kunnen. Ze moeten aan de binnenkant van het raam komen te hangen. De materialen laat ik graag leveren door de timmerman.

Partners

Partners van Casius