Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Louvredeuren laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: louvredeuren laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: louvredeuren laten maken

Louvredeuren op maat laten maken

In onze slaapkamer hebben we een inloopkast. De doorgang is 74,5 x 213 cm. In deze doorgang hebben we graag deurtjes om de inloopkast af te sluiten. Voorkeur gaat uit naar louvredeuren op maat, maar we staan ook open voor een andere oplossing.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik zoek een deurenspecialist die twee louvredeuren kan maken als deur van het toilet. De deuren moeten wit zijn. De deuropening is 175 cm lang en 75 cm breed. De 2 deuren moeten dus niet breder zijn (nadat ze zijn bevestigt aan de wand) dan 75 cm. Ik wil graag een prijsopgave van 2 deuren: 2 x 175 cm lang en maximaal 75 cm breed.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik heb een open inbouwkast waar ik twee louvredeurtjes voor wil laten maken. Binnenmaat van het deurkozijn is 64,7 X 210 cm. De kleur is wit.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik wil graag louvredeuren voor een kast. De maat zou zijn: 33 cm breed x 220 hoog. Afwijkende maten dan meeste deuren dus moet op maat worden gemaakt. Daarnaast ook het kozijn er om heen. (dus dan gaat er waarschijnlijk nog iets af van de maten die ik eerder noemde). De louvredeuren waarschijnlijk wit (RAL 9010).

Kastenwand met louvredeuren laten maken

Voor de slaapkamer willen we een witte garderobekast met louvredeuren laten maken. De breedte is 4.70 meter, de hoogte 2.48 meter. En de diepte 70 cm. Hiervan ongeveer 3. 5 mtr hang en de rest legplanken. Het rechter deel, ca. 80 cm, zit onder een schuin dak en moet dus schuin aflopen.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik heb in de hal een open kast waar ik 2 louvredeuren voor wil. Afmeting 2. 58 x 0. 47 per deur

Keuken afsluitbaar maken met deur

Deur van de keuken naar de hal er jaren geleden uitgehaald. Nu wil ik de keuken weer kunnen afsluiten (in verband met katje). Ik weet niet hoe en met wat. Schuifdeur, vouwdeur, louvredeuren met sluiting? Graag bekijken en advies en offerte. Helaas heb ik geen vervoer dus het zou prettig zijn als u de materialen kan leveren of samen halen. Praxis is heel dichtbij. De deuren in huis hebben een afmeting van 2.15 x 0.83 meter.

Louvredeuren op maat laten maken

Binnenmaat deurkozijn van de bijkeuken is 73 cm. Gewenst zijn 2 binnendeuren van 36 cm breed per stuk, 140 cm hoog. Te monteren als klapdeuren. Materiaal vuren wit gegrond.

Louvredeuren op maat laten maken

Wij willen 2 x 2 louvredeuren voor 2 inloopkasten, binnenmaten deursponningen 86,5 x 209, deze moeten worden opgemeten, gemonteerd en afgewerkt.

Ingebouwde wandkast en tv-meubel maken

Zodra wij de sleutel van onze woning ontvangen (verwachting eind maart), willen wij graag een L-vormige kast laten maken tot aan het plafond die als room-divider functioneert. In het hoge deel van deze kast komen twee laden en verder planken met redelijk specifieke maten vanwege de muziekapparatuur die erin moet komen te staan. De kastdeuren moeten van 3 (tweedehands) louvredeuren zijn die als harmonica naar rechts opengaan. Verder wensen we twee inbouwspots met schakelaar in de kast (stopcontact zit achter de kast in de muur). Het lage deel van de kast dient als TV-meubel (circa 45 cm hoog). De wens is de kast na inbouwen mee te nemen in het stucwerk van de muren (als dat kan). Materiaalkeuze zal daar mee samen hangen. Materiaal hebben we niet zelf, maar we kunnen wel de tweedehands louvredeuren zelf ergens kopen. Bijgevoegd een ruwe schets van ons ontwerp van de kast inclusief maten. Indien uitvoer goed bevalt hebben we mogelijk meer klussen (trapkast bijvoorbeeld). De afmetingen hebben wij nog niet helemaal maar we hebben wel ideeën. Alles is afhankelijk van de vakman wat een handige maat is.

Partners

Partners van Casius