Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Louvredeuren op maat laten maken en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: louvredeuren op maat laten maken en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: louvredeuren op maat laten maken en plaatsen

Louvredeuren op maat laten maken

Ik ben op zoek naar een timmerman die een tweedelige Louvredeur op maat kan maken. Afmeting bedraagt 215 bij 68 cm. Materiaal bij voorkeur steigerhout.

Louvredeuren op maat laten maken en plaatsen

Ik zoek een deurenspecialist/timmerman die louvredeuren kan plaatsen voor mijn deur die toegang biedt tot het dakterras. De deuren moeten een hoogte hebben van 205 cm en samen een breedte hebben van 196 cm. Ik zie graag witte louvredeuren terug in de woning.

Louvredeuren op maat laten maken

I would like to make four louvre doors to size. the size is 231 cm * 44 cm. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik ga een huis kopen waar 3 kasten in zitten die ik van Louvre deuren wil voorzien. Afmetingen van de deur opening is +/_ 250x80cm Deuren ga ik zelf plaatsen. graag ontvang ik hier een indicatie voor.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik zoek een deurenspecialist die 2 massief grenen louvredeuren van 100 cm hoog en 32 cm breed kan leveren en plaatsen in mijn woning. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Louvredeuren op maat laten maken

In onze slaapkamer hebben we een inloopkast. De doorgang is 74,5 x 213 cm. In deze doorgang hebben we graag deurtjes om de inloopkast af te sluiten. Voorkeur gaat uit naar louvredeuren op maat, maar we staan ook open voor een andere oplossing.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik zoek een deurenspecialist die twee louvredeuren kan maken als deur van het toilet. De deuren moeten wit zijn. De deuropening is 175 cm lang en 75 cm breed. De 2 deuren moeten dus niet breder zijn (nadat ze zijn bevestigt aan de wand) dan 75 cm. Ik wil graag een prijsopgave van 2 deuren: 2 x 175 cm lang en maximaal 75 cm breed.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik heb een open inbouwkast waar ik twee louvredeurtjes voor wil laten maken. Binnenmaat van het deurkozijn is 64,7 X 210 cm. De kleur is wit.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik wil graag louvredeuren voor een kast. De maat zou zijn: 33 cm breed x 220 hoog. Afwijkende maten dan meeste deuren dus moet op maat worden gemaakt. Daarnaast ook het kozijn er om heen. (dus dan gaat er waarschijnlijk nog iets af van de maten die ik eerder noemde). De louvredeuren waarschijnlijk wit (RAL 9010).

Louvredeuren op maat laten maken

Ik heb in de hal een open kast waar ik 2 louvredeuren voor wil. Afmeting 2. 58 x 0. 47 per deur