Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Louvredeuren op maat laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: louvredeuren op maat laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: louvredeuren op maat laten maken

Louvredeuren op maat laten maken

In mijn bijkeuken heb ik al een kastindeling, maar hier moeten nog deurtjes voor komen. Ik zou graag hiervoor louvre deurtjes willen gebruiken. De breedte is 225 en de hoogte 260. De kast is nu op gedeeld in 3 vakken. Dus wellicht 3 deurtjes of deuren die aan elkaar zijn gekoppeld dmv schanier. Graag zou ik het ook willen laten plaatsen.

Louvredeuren op maat laten maken

een louvre deur 180 hoog 70 breed grenen of vuren geen mdf daar zou ik de prijs van willen weten,ik kan hem zelf plaatsen

Louvredeuren op maat laten maken

Ik wil graag twee louvre deurtjes op maat laten maken voor onze inbouw (kleding) kast. afmetingen vallen net buiten de gangbare afmetingen. Het gaat om 210 x 39 cm.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik wil graag louvredeuren /shutterdeuren op maat laten maken opnieuw voor op de slaapkamer. Het gaat om een totale breedte van 370 cm en een hoogte van 230 cm. De inbouwkast is verdeeld in 6 vakken in de breedte, dus het zou gaan om 6 of 3 deuren, maar voorkeur voor 6. Inbouwkast deuren, deuren daarvoor, shutterdeuren.

Louvredeuren op maat laten maken

Voor de badkamer ben ik op zoek naar 2 gesloten houten louvre deuren met maat 37,2 bij 46,2 cm. Wie kan deze deurtjes leveren? Ik lak de deurtjes vervolgens zelf.

Louvredeuren op maat laten maken

Voor een deur in de badkamer wil ik graag 2 louvredeuren op maat laten maken. Het betreft een doorgang van een inloopkast naar de badkamer en de deuren moeten zodoende fungeren als klapdeuren. Op de foto komt de doorgang rechts van de waar nu de radiator hangt, de radiator wordt verhangen. De gewenste afmeting per deur: 36 breed en 237 hoog. Het gebruikte materiaal in overleg.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik zou graag een offerte ontvangen voor drie louvre deuren op maat. deur 1; 2230 mm bij 445 mm deur 2 ; 2230 mm bij 610 mm deur 3 ; 2230 mm bij 445 mm Wat zijn de mogelijkheden qua hout en bewerking? Ik neem aan dat dit zonder beslag en deurgrepen is en dergelijke. Ik ontvang graag een prijsopgave en de bestel- en garantieprocedure.

Maken van louvre deuren op maat (grenen en of mdf)

Ik wil graag louvredeuren op maat laten maken en laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. 8 stuks van 33,3 cm bij 79 cm 2 stuks van 41,2 cm bij 195,5 cm Gaarne prijs van grenen en of ook mdf.

Louvredeuren op maat laten maken

Op zoek naar Louvredeuren. Ik ontvang graag een offerte voor het leveren en plaatsen. 2 stuks ieder 35,5 x 190,5 cm 2 stuks ieder 42 x 194 cm

Louvredeuren op maat

Ik heb 2 dichte witte louvre-deuren nodig van 180 hoog en 36 breed, aan welke prijs moet ik dan denken? (het mogen eenvoudige deurtjes zijn). Graag hoor ik ook de kosten voor het inhangen van de deurtjes.