Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lood bij een dakraam vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lood bij een dakraam vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lood bij een dakraam vervangen

Lood bij een dakraam vervangen

Het lood bij mijn Velux dakraam dient te worden vervangen. Het raam is 1 bij 1 meter groot.

Dakramen en borstweringkap vervangen

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen in het schuine dak van onze slaapkamer. De juiste maat moet hier even worden ingemeten, er zit nog geen raam. We hebben ook een klein dakraampje dat momenteel lekt en die lekkage moet worden verholpen. Verder hebben we aan de voorgevel van onze oude woning een soort trapgeveltje, dat is afgedekt met lood. Volgens ingewijden wordt dit een 'borstweringkap' genoemd. Deze moet ook gerepareerd worden. Als laatste willen wij voor een relatie ook een offerte aanvragen voor de vervanging van een klein dakraampje.

Lekkage aan een dakraam verhelpen

Reparatie daktuimelraam. Lekkage. Vermoedelijk door versleten / onvoldoende lood rondom tuimelraam.

Kunststof dakraam plaatsen

Dakraam Velux passend op sneldekker maat 1.17 breed en 1 hoog ex lood

Lood onder het dakraam vervangen

Ik wil het lood onder een dakraam vervangen en zou graag de prijs willen weten.

Klussen in en om het huis

1.) Ik wil graag een dakraam laten plaatsen (al in mijn bezit). Er zit momenteel al een dakraam dat iets groter is als het nieuwe dakraam. 2.) Ik wil graag de dakgoot in houten omlijsting aan de binnenzijde laten maken, nieuw lood plaatsen. 3.) Graag ook nog plinten onder een keuken maken.

Dakraam plaatsen en lekkage

Dakraam (Velux) plaatsen op zolder met afwerking binnen, afmeting 78 x 98 cm. We hebben de materialen gekocht (dakraam, gootstuk, afvoerstuk?) Daarnaast is er op de 1e verdieping een lekkage van bovenaf. Deze heeft niets met het dakraam te maken. Het water loopt aan de binnenkant langs de muur. De dakgoot is goed en open. Er is naar gekeken, er is gekeken naar de dakgoot, lood is vervangen, een lat geplaatst, er is schuim tussen gespoten. Graag respons prijsopgave voor beide klussen.

Voorzijde en zijkant van de woning op ...

Voorzijde en zijkant van de woning op dit moment voorzien van stalen kozijen met glas in lood uit 1933. 3 dakkapellen (voor/zij/achterkant). Geheel vervangen in aluminium/kunstof. Eventueel plaatsen van een enkel dakraam aan zijkant.

Pand uit 1940 en dan de 3e en 4e ...

Pand uit 1940 en dan de 3e en 4e verdieping: draairamen 96b 89h 5stuks draairamen 88b 85h 3stuks draairamen 88b 85h 1stuk canalee dubbelglas kozijnen 285b 260h 2stuks kozijn met 4 vaste ramen, 1 kiepraam en 1 deur dubbelglas ipv enkel 48b 132h 2stuks in vast raam dubbelglas ipv enkel 77b 132h 2stuks in deur dubbelglas ipv enkel 48b 101h 1stuk in deur dubbelglas ipv enkel 84b 101h 2stuks schuifraam voorzetramen 48b 29h 2stuk ivm glas in lood voorzetramen 77b 29h 2stuk ivm glas in lood voorzetramen 57b 29h 1stuk ivm glas in lood voorzetramen 84b 55h 2stuk ivm glas in lood daklichtramen 285b 160h 2stuk warmtewerend glas Ramen, kozijnen hardhout en dakraam liefst in metaal. Incl hang/sluitwerk. Alles hr++ glas. Aanleveren materiaal + montage.