Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lichtstraat op een plat dak realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lichtstraat op een plat dak realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lichtstraat op een plat dak realiseren

Lichtstraat op een plat dak realiseren

Ik zoek een vakman die een lichtstraat kan realiseren in het dak van de uitbouw. Momenteel zit hier een kleine lichtkoepel in, die dient verwijderd te worden. De lichtstraat moet ongeveer 200 bij 800 cm groot worden. Dit werk moet plaatsvinden aan de achterzijde van een tussenwoning. Het gaat om een houten dak.

Plaatsen van een lichtstraat/-koepel

Afmeting lichtstraat 50 cm x 250 cm in een plat dak (beton)

Lichtstraat in een plat dak plaatsen

Ik woon in een huis van rond 1900. Aan de achterzijde gaan we de veranda bij de woonkamer betrekken. We zijn op zoek naar een lichtstraat van het type: LESSENAARSDAK losstaand van de gevel. De lichtstraat willen we graag in de volgende afmetingen: Diep 125 centimeter Breed 450 centimeter 2 ventilatieroosters HR++ veiligheidsglas VRAAG Ik ontvang graag van u een offerte met betrekking tot de fabricage, levering en plaatsing van een lichtstraat type Lessenaarsdak zoals hierboven beschreven. Naar verwachting zal de verbouwing eind eerste kwartaal 2018 uitgevoerd gaanworden.

Lichtkoepels of lichtstraat plaatsen

Wij willen graag 2 lichtkoepels laten plaatsen op een plat dak. Dubbelwandig en 1 x 1.30 meter. Maar twijfelen over een lichtstraat. Kunnen jullie de prijsverschillen aan ons opgeven? Hebben jullie ook vlakke lichtkoepels?

Lichtstraat plaatsen

Ik wil graag een lichtstraat plaatsen met de afmeting circa 2,5 x 0,5 meter. Het is een plat dak en over het algemeen is er geen extra info nodig.

Lichtstraat plaatsen op een plat dak van uitbouw

Wij hebben een uitbouw van 5 meter breed en 2,5 meter diep we willen wel een lichtstraat als het kan de grootst. Ons huis is uit 2003, dus weet niet of de uitbouw van beton of hout is. Graag ontvangen wij de mogelijkheden voor het leveren en plaatsten van de lichtkoepel.

Lichtstraat plaatsen op plat houten dak

Lichtstraat plaatsen van 2x1m op platdak(hout). Eventueel de rest van het dak opnieuw bedekken 15m2.

Lichtstraat plaatsen in aanbouw

Wij hebben een woning gekocht waar een aanbouw aan zit. Op deze bestaande aanbouw zit een zeer kleine licht tube, deze willen we vervangen door een complete lichtstraat op het platte dak van de uitbouw. Het liefst is de lichtstraat zo'n 300 cm bij 150 of 200 cm. Het is een aanbouw uit 2002. Ik heb een plat dak met dakleer op de aanbouw.

Lichtkoepel vervangen door een lichtstraat

Vervanging van de bestaande koepel door een lichtstraat. Het moet geplaatst worden in een plat dak. Het dak is 2.40 meter breed en 2 meter diep. We willen graag een lichtstraat over het gehele dag, indien mogelijk. We willen graag een lichtpunt in het midden. We willen een een lichtstraat in de vorm van een zadeldak.

Lichtstraat plaatsen in een uitbouw

De lichtstraat zal ongeveer 3 bij 1 meter groot zijn en worden geplaatst in de uitbouw van een nieuwbouwwoning. Het is een plat dak. Ik denk dat het betegeld gaat worden, ik zal dat nog even nakijken. In ieder geval dubbelwandig. De oplevering van het huis is in januari 2017. Graag ontvang ik van u informatie over de mogelijke lichtstraten en bijbehorende prijzen. Inclusief het plaatsen.