Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lichtkoepels plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lichtkoepels plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lichtkoepels plaatsen

Lichtkoepels plaatsen

Wat zijn de gewenste afmetingen van de lichtkoepels? 85 x 85 cm. Hoeveel lichtkoepels moeten er geplaatst worden? 1 Op welk type gebouw moeten de lichtkoepels komen? Halfopen bebouwing. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De dakpan is door de dakkoepel van de garage/schuur gevallen en gebroken, moet nu vervangen worden. Het betreft een kunststof dakkoepel met de buitenmaat 85 x 85 cm. Het is een plat dak. Graag met op kort termijn.

Lichtkoepel plaatsen

Graag een offerte voor 2 lichtkoepels in een platte dak.

Meerdere lichtkoepels plaatsen

Metalen dak boven betonnen schalen dak van 10 cm dik. Het totale dak zal circa een meter hoog zijn. Na het neerzetten van een loods komt er weinig daglicht meer binnen. Daarom willen we 4 grote lichtkoepels van 4 x 2 meter ongeveer. Aan het plafond is een systeemplafond met daarin verlichting, airco en sprinklerkoppen gehangen. Er moet gekeken worden of er een leidingenplan aanwezig is. Uitvoering bij voorkeur in een weekend aangezien het een kantoorruimte is. In maart krijgen er werkruimte bij. Dan is het mogelijk eerst daar te gaan werken. Graag uw offerte hiervoor.

Lichtkoepels of lichtstraat plaatsen

Wij willen graag 2 lichtkoepels laten plaatsen op een plat dak. Dubbelwandig en 1 x 1.30 meter. Maar twijfelen over een lichtstraat. Kunnen jullie de prijsverschillen aan ons opgeven? Hebben jullie ook vlakke lichtkoepels?

Lichtkoepels op plat dak plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van 2 lichtkoepels van 50 x 50 cm, in een plat dak.

Lichtkoepels plaatsen

Ik heb interesse in lichtkoepels. Ik heb een donkere ruimte van 3 x 6 meter waarin ik werk. Het zit tussen onze woning en de woning van de buren. Het is een betonnen plat dak. Ik ben benieuwd wat ik hiervoor kwijt zou zijn en of ik beter 1 grotere of 2 kleinere kan nemen.

Dubbelwandige lichtkoepels plaatsen

Ik heb 2 solartubes met een diameter van 40 cm laten plaatsen in een plat dak. Echter vind ik dat deze te weinig licht geven en wil ik deze vervangen door dubbelwandige lichtkoepels. De voorkeur gaat uit naar een maat van 1 bij 1.30 meter, indien mogelijk.

Lichtkoepels plaatsen in aanbouw

Ik wil graag dat er 2 lichtkoepels of een lichtstraat geplaatst worden in de aanbouw. Ik laat mij graag adviseren over de grootte van de lichtkoepels of de lichtstraat. Ik weet namelijk niet zeker wat ik wil hebben.

Plaatsen van lichtkoepels op een garage

Ik heb een woning gekocht en krijg daarvan op 20 oktober de sleutel. Er is daar in de achtertuin een vrijstaande garage waar ik graag 2 lichtkoepels van 100 x 200 cm op wil laten plaatsen. Het gaat om een vast model met heldere koepels. Ik wil in de offerte ook graag het prijsverschil zien tussen enkel- en dubbelwandige koepels. Ik zal even bekijken wat voor dakbedekking er op ligt, dan kan ik u die informatie ook doorgeven. Er staan foto's van de woning en garage op Funda.

Lichtkoepels leveren en plaatsen

Wij willen op het platte dak van onze uitbouw graag 1 of 2 vaste lichtkoepels laten plaatsen van 90 x 120 cm. We willen lichtkoepels die voldoen aan het Politie Keurmerk. De opstand moet aan het dakbeschot worden bevestigd en netjes worden ingeplakt in de bitumen dakbedekking. We willen een HR++ dubbelwandige polycarbonaat koepel. Deze aanvraag is merk-onafhankelijk. We ontvangen graag uw prijsopgave.