Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lichtkoepel vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lichtkoepel vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lichtkoepel vervangen

Beschadigde lichtkoepel laten vervangen

Ik wil graag een beschadigde lichtkoepel vervangen. Hoe ik de betreffende koepel moet meten is mij niet geheel duidelijk en of de opstand moet worden vervangen. Het gat is circa 120 x 150 cm. Van de buitenkant is de lichtkoepel 139 bij 109 cm.

Kapotte lichtkoepel vervangen

Door de storm gisteren is onze lichtkoepel weggewaaid. Er moet een nieuwe gemonteerd worden, 100 x 50 cm.

Lichtkoepel laten vervangen

Ik heb een lichtkoepel in de keuken van ongeveer 120 x 120 cm. Een vuurpijl heeft zich door de bovenste van de 2 lagen heen geboord dus de koepel moet vervangen worden. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de koepel zelf. En als alternatief een offerte voor een dakraam / koepel die ook open kan.

Dakramen vervangen door lichtkoepels

Ik heb in het platte dak van mijn woning 2 dakramen die ik wil laten vervangen door lichtkoepels met dezelfde maat. In de badkamer wil ik graag een lichtkoepel met ventilatie, de andere kan een vaste koepel worden. Ik laat de klus hier graag inmeten en wil daarbij uw advies en een offerte ontvangen.

Vervangen van een lichtkoepel

Het betreft het vervangen van een lichtkoepel.

Lichtkoepel (bolletje) vervangen

Ik heb een lichtkoepel (bolletje) van 120 bij 120 cm waar scheuren in zitten en ik wil deze graag vervangen door een plat raam (weet niet hoe). De oprand is na idee nog goed, dus ik zou alleen gaan voor de vervanging van de koepel. Deze wel dubbelwandig of drie dubbelwandig.

Lichtkoepel vervangen

Ik wil een bestaande lichtkoepel laten vervangen en monteren op plat dak. De lichtkoepel is ongeveer 40 bij 40 cm en ik zou er eventueel een willen van 40 bij 70 cm.

Lichtkoepel in schuin pannendak vervangen

Wij willen graag onze lichtkoepel laten vervangen. De koepel zit in het schuine pannen dak. Sparing in dak 1000 mm x 2000 mm, venster 750 mm x 1750 mm (binnen zijde gemeten). We willen eventueel meerdere optie bekijken, 1 op 1 vervanging, meerprijs indien te openen. Bestaande koepel heeft nu iets lekkage aan de opstand bij bepaalde wind. Voorkeur koepel met behoorlijke isolatiewaarde.

Lichtkoepel vervangen en monteren

Wij wonen in een drive-in woning van 3 verdiepingen met een plat dak. In het platte dak zit nu een vast daklicht met aan de binnenzijde gemeten een dagmaat van 95 x 95 cm. De ruit meet 70 x 70 cm. We willen dit daklicht laten vervangen door een lichtkoepel met dezelfde afmeting, die wij vanaf de binnenzijde kunnen openen. We willen een koepel van het merk Fakro of Velux. We ontvangen graag uw spoedige reactie.

Dakramen plaatsen en vervangen

Wij willen 1 dakraam 114 × 118 laten vervangen en 1 nieuwe laten plaatsen waar een soort van lichtkoepel zit deze moet ongeveer 114 × 90 worden. Beide in een pannendak. De ramen zijn nog niet aangeschaft.

Partners

Partners van Casius