Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lichtkoepel vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lichtkoepel vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lichtkoepel vervangen

Lichtkoepel vervangen

De bestaande lichtkoepel is gebarsten, daarom wil ik een nieuwe dubbelwandige polycarbonaatkoepel geplaatst hebben op het bestaande kunststof frame. Ook twee nieuwe gasveren nodig. De afmeting binnenwaarts van het frame is 90x180 cm. De koepel bevindt zich op de tweede verdieping en is goed bereikbaar.

Lichtkoepel vervangen

Er zit een barst in mijn bestaande lichtkoepel en hij moet vervangen worden. De koepel is 160 bij 84 cm. Dit moet plaatsvinden op een plat dak en is goed bereikbaar.

Beschadigde lichtkoepel laten vervangen

Ik wil graag een beschadigde lichtkoepel vervangen. Hoe ik de betreffende koepel moet meten is mij niet geheel duidelijk en of de opstand moet worden vervangen. Het gat is circa 120 x 150 cm. Van de buitenkant is de lichtkoepel 139 bij 109 cm.

Kapotte lichtkoepel vervangen

Door de storm gisteren is onze lichtkoepel weggewaaid. Er moet een nieuwe gemonteerd worden, 100 x 50 cm.

Lichtkoepel laten vervangen

Ik heb een lichtkoepel in de keuken van ongeveer 120 x 120 cm. Een vuurpijl heeft zich door de bovenste van de 2 lagen heen geboord dus de koepel moet vervangen worden. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de koepel zelf. En als alternatief een offerte voor een dakraam / koepel die ook open kan.

Dakramen vervangen door lichtkoepels

Ik heb in het platte dak van mijn woning 2 dakramen die ik wil laten vervangen door lichtkoepels met dezelfde maat. In de badkamer wil ik graag een lichtkoepel met ventilatie, de andere kan een vaste koepel worden. Ik laat de klus hier graag inmeten en wil daarbij uw advies en een offerte ontvangen.

Vervangen van een lichtkoepel

Het betreft het vervangen van een lichtkoepel.

Lichtkoepel (bolletje) vervangen

Ik heb een lichtkoepel (bolletje) van 120 bij 120 cm waar scheuren in zitten en ik wil deze graag vervangen door een plat raam (weet niet hoe). De oprand is na idee nog goed, dus ik zou alleen gaan voor de vervanging van de koepel. Deze wel dubbelwandig of drie dubbelwandig.

Lichtkoepel vervangen

Ik wil een bestaande lichtkoepel laten vervangen en monteren op plat dak. De lichtkoepel is ongeveer 40 bij 40 cm en ik zou er eventueel een willen van 40 bij 70 cm.

Lichtkoepel in schuin pannendak vervangen

Wij willen graag onze lichtkoepel laten vervangen. De koepel zit in het schuine pannen dak. Sparing in dak 1000 mm x 2000 mm, venster 750 mm x 1750 mm (binnen zijde gemeten). We willen eventueel meerdere optie bekijken, 1 op 1 vervanging, meerprijs indien te openen. Bestaande koepel heeft nu iets lekkage aan de opstand bij bepaalde wind. Voorkeur koepel met behoorlijke isolatiewaarde.

Partners

Partners van Casius