Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lichtkoepel in een plat betonnen dak plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lichtkoepel in een plat betonnen dak plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lichtkoepel in een plat betonnen dak plaatsen

Lichtkoepel in een plat betonnen dak plaatsen

Graag willen wij in het platte dak van onze berging een vaste lichtkoepel geplaatst hebben. Bij voorkeur van Velux of Fakro, 80x80 cm, inclusief afwerking aan de binnenzijde.

Lichtstraat op een plat dak realiseren

Ik zoek een vakman die een lichtstraat kan realiseren in het dak van de uitbouw. Momenteel zit hier een kleine lichtkoepel in, die dient verwijderd te worden. De lichtstraat moet ongeveer 200 bij 800 cm groot worden. Dit werk moet plaatsvinden aan de achterzijde van een tussenwoning. Het gaat om een houten dak.

Lichtkoepel vervangen

Er zit een barst in mijn bestaande lichtkoepel en hij moet vervangen worden. De koepel is 160 bij 84 cm. Dit moet plaatsvinden op een plat dak en is goed bereikbaar.

Lichtkoepel in chalet plaatsen

Ik wil graag een lichtkoepel (ongeveer 1 x 1.5 meter) in een chalet om meer warmte en licht te genereren. Momenteel ligt er een plat dak met bitumen. Ik hoor graag of dit mogelijk is en wat de kosten hiervoor zijn.

Lichtkoepel plaatsen

Lichtkoepel plaatsen van ongeveer 100 cm in een bestaand plat dak, begane grond, dat bekleed is met dakleer.

Plaatsen van een ventilerende lichtkoepel

Het betreft het plaatsen van een ventilerende lichtkoepel op een plat dak. Waarschijnlijk wordt het 1 x 1 meter, misschien ietsje groter. Ik denk dat het om een betonnen dak gaat, maar dit is niet zeker.

Dakkoepel in een houten dak monteren

Wij hebben 14 jaar geleden een houten aanbouw met een plat dak aan onze woonkamer laten maken. Ik vind het er nogal donker en wil er een lichtkoepel van ongeveer 60 x 90 cm laten plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte.

Plaatsen van een lichtkoepel

Wij hebben een plat dak (met dakterras) waar ook een dakluik in zit. Dit was voorheen de toegang naar het dakterras. Rondom en waarschijnlijk ook in het luik zit een (kleine) lekkage. Het luik komt uit in een gangkast van ongeveer 1 m2. Als het regent drupt het hier heel langzaam naar binnen. Nu willen wij eigenlijk graag van het dakluik af (want het is al oud) en hebben wij bedacht dat we hiervoor in de plaats wellicht een lichtkoepel willen plaatsen. In de bijlage een foto van het luik. Zoals u kunt zien komt hier ook een aansluiting voor elektriciteit op het dak naar buiten. Dit komt uit op de buiten stopcontacten op het dak. Kunt u mij vertellen wat de kosten zijn voor het plaatsen van een lichtkoepel? En kunt u mij een indicatie geven voor zowel een lichtkoepel die niet open kan als eentje die wel open kan? De opening van het dakluik is ongeveer 70 x 80 cm. Ik hoor het graag, alvast dank! Ps. In verband met werk ben ik telefonisch soms erg slecht bereikbaar, u kunt mij daarom beter mailen.

Lichtkoepel (bolletje) vervangen

Ik heb een lichtkoepel (bolletje) van 120 bij 120 cm waar scheuren in zitten en ik wil deze graag vervangen door een plat raam (weet niet hoe). De oprand is na idee nog goed, dus ik zou alleen gaan voor de vervanging van de koepel. Deze wel dubbelwandig of drie dubbelwandig.

Lichtkoepel op plat keukendak

Ik wil graag een lichtkoepel geplaatst hebben met de minimale afmeting van 1 bij 1 meter. Ik wil graag een indicatie van hoeveel het gaat kosten.

Partners

Partners van Casius