Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lichtkoepel plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lichtkoepel plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lichtkoepel plaatsen

Lichtkoepel plaatsen

Lichtkoepel plaatsen van ongeveer 100 cm in een bestaand plat dak, begane grond, dat bekleed is met dakleer.

Plaatsen van een ventilerende lichtkoepel

Het betreft het plaatsen van een ventilerende lichtkoepel op een plat dak. Waarschijnlijk wordt het 1 x 1 meter, misschien ietsje groter. Ik denk dat het om een betonnen dak gaat, maar dit is niet zeker.

Lichtkoepel leveren en plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een lichtkoepel. De maat zal ongeveer 100 x 150 cm moeten worden met helder glas. Het raam dient niet open te hoeven maar inbraakwerend zou ik wel prettig vinden.

Dubbelwandige lichtkoepel plaatsen

Ik wil een dubbel wandige licht koepel van 100 × 200 cm laten plaatsen. Enkel de koepel. Het frame is er al. Offerte voor de verkering

Lichtkoepel plaatsen

Graag een offerte voor 2 lichtkoepels in een platte dak.

Dakkoepel in een houten dak monteren

Wij hebben 14 jaar geleden een houten aanbouw met een plat dak aan onze woonkamer laten maken. Ik vind het er nogal donker en wil er een lichtkoepel van ongeveer 60 x 90 cm laten plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte.

Plaatsen van een lichtkoepel

Wij hebben een plat dak (met dakterras) waar ook een dakluik in zit. Dit was voorheen de toegang naar het dakterras. Rondom en waarschijnlijk ook in het luik zit een (kleine) lekkage. Het luik komt uit in een gangkast van ongeveer 1 m2. Als het regent drupt het hier heel langzaam naar binnen. Nu willen wij eigenlijk graag van het dakluik af (want het is al oud) en hebben wij bedacht dat we hiervoor in de plaats wellicht een lichtkoepel willen plaatsen. In de bijlage een foto van het luik. Zoals u kunt zien komt hier ook een aansluiting voor elektriciteit op het dak naar buiten. Dit komt uit op de buiten stopcontacten op het dak. Kunt u mij vertellen wat de kosten zijn voor het plaatsen van een lichtkoepel? En kunt u mij een indicatie geven voor zowel een lichtkoepel die niet open kan als eentje die wel open kan? De opening van het dakluik is ongeveer 70 x 80 cm. Ik hoor het graag, alvast dank! Ps. In verband met werk ben ik telefonisch soms erg slecht bereikbaar, u kunt mij daarom beter mailen.

Dubbelwandige lichtkoepel plaatsen

Volgend jaar april wordt mijn nieuwbouwwoning met aanbouw opgeleverd. In het betonnen dak van de aanbouw zou ik graag een lichtkoepel van 1 bij 2 meter willen laten plaatsen. De koepel dient dubbelwandig te zijn.

Inbraakbestendige lichtkoepel plaatsen

Ik zou graag een inbraakbestendige (100 x 100 cm) lichtkoepel laten plaatsen op het platte bitumen dak om zo meer licht in onze badkamer te krijgen, daar zit geen enkel raam dus het zou prettig zijn als de koepel ook open kan om te luchten. Of u door hout of beton heen moet weet ik even niet, dus ik zou graag beide opties zien op de offerte.

Lichtkoepel leveren en plaatsen

Kunt u een aanbieding maken voor de levering en montage, ter vervanging van een bestaande lichtkoepel type: DW PC / PC 100 x 200 cm helder? Deze mag geplaatst worden in een dakkozijn / dakterrasentree. De werkplek is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius