Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lichtkoepel leveren en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lichtkoepel leveren en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lichtkoepel leveren en plaatsen

Lichtkoepel leveren en plaatsen

De ruimte is 2 x 3.50 m en wil graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een lichtkoepel. Graag prijzen van verschillende afmetingen: 1.20 x 1.20 m 1.20 x 1.80 m 1.20 x 2.40 m

Lichtkoepel leveren en plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een lichtkoepel. De maat zal ongeveer 100 x 150 cm moeten worden met helder glas. Het raam dient niet open te hoeven maar inbraakwerend zou ik wel prettig vinden.

Lichtkoepel leveren en plaatsen

Kunt u een aanbieding maken voor de levering en montage, ter vervanging van een bestaande lichtkoepel type: DW PC / PC 100 x 200 cm helder? Deze mag geplaatst worden in een dakkozijn / dakterrasentree. De werkplek is goed bereikbaar.

Lichtkoepel leveren en in carport monteren

Wij hebben een carport met een houten dak met bitumen dakbedekking. We willen in dat dak een lichtkoepel van ongeveer 90 x 150 cm laten plaatsen. Er moet een balk in het dak worden aangepast bij deze klus. We ontvangen graag uw offerte.

Lichtkoepel plaatsen in betondak

Betreft het realiseren van een lichtkoepel in het dak van de garage. Hoofdtaak bestaat uit het maken van een gat. Het gat moet ongeveer 1 vierkante meter groot worden. Optioneel leveren en monteren van een lichtkoepel. Ik wil er eventueel later een vlizotrap in kunnen monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Lichtstraat plaatsen op een plat dak van uitbouw

Wij hebben een uitbouw van 5 meter breed en 2,5 meter diep we willen wel een lichtstraat als het kan de grootst. Ons huis is uit 2003, dus weet niet of de uitbouw van beton of hout is. Graag ontvangen wij de mogelijkheden voor het leveren en plaatsten van de lichtkoepel.

Lichtstraat laten plaatsen in uitbouw

Wij hebben een uitbouw van 5 meter breed en 2,5 meter diep we willen wel een licht straat die maximaal 4 meter breed is en 2 meter diep. Ons huis is uit 2003, dus weet niet of de uitbouw van beton of hout is. Graag ontvangen wij de mogelijkheden voor het leveren en plaatsten van de lichtkoepel.

Lichtkoepel leveren en plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvang voor het plaatsen van een lichtkoepel in het platte dak van de aanbouw. De lichtkoepel zal 100 x 100 cm moeten worden.

Lichtkoepel plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een lichtkoepel van 1 bij 1 meter in het plafond van beton. Het gaat om een koepel van dubbel glas met een opstaande rand.

Lichtkoepel plaatsen

Een goed isolerende lichtkoepel leveren en plaatsen op een plat dak. Het dak is ongeveer 8 meter hoog (drive in woning) met houten dakplaten plus isolatie platen (4 a 5 cm dik) en ongeveer 20 jaar oud. De afwerking binnen doe ik zelf. Het daklicht moet ook als nooduitgang dienst doen. Op het dak ligt asfalt papier en los grind. Ik dacht zelf aan een lichtkoepel van 70 bij 70 cm. Graag ontvang ik een offerte.