Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leveren en plaatsen van 2 tuinpoorten en oude verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leveren en plaatsen van 2 tuinpoorten en oude verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leveren en plaatsen van 2 tuinpoorten en oude verwijderen

Leveren en plaatsen van 2 tuinpoorten en oude verwijderen

Ik wil 2 tuinpoorten van ongeveer 2 meter breed verdeeld in 2 delen geleverd hebben. Daarna ook plaatsen. Hiervoor moet er eerst een oude tuinpoort verwijderd worden en afgevoerd. Materiaalsoort van de tuinpoort in overleg, maar voorkeur gaat uit naar hardhout.

Houten voordeur met glas leveren en plaatsen

Ik wil een moderne, nieuwe houten voordeur met glas laten plaatsen. In overleg ook laten leveren.

2 Velux dakramen plaatsen en eventueel leveren

Wij willen graag 2 velux dakramen laten plaatsen. 1 ter vervanging van het huidige dakraam in de maat MK04 en 1 in de maat PK06. Voorkeur voor het plaatsen in week 25,26 of 27.

Dakraam Velux leveren en plaatsen

Ik wil zo spoedig mogelijk een dakraam velux ruimte 100x 100 laten leveren en plaatsen.

Dakraam leveren en plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een dakraam +/- 140 x 75 voor mij kan leveren en plaatsen. Ik ben benieuwd naar wat de kosten zullen zijn.

Harmonica vouwdeur laten plaatsen

Het betreft opmeten, leveren en plaatsen van een harmonicadeur op de plaats waar een keukendeur zat, vanuit de gang ga je de keuken in. Die keukendeur is eruit gehaald maar het kozijn zit er nog, omdat een wasmachine in de keuken staat en je dan de deur niet goed dicht kan doen! Betreft huis uit 1967.

Leveren en plaatsen complete voordeur

Ik wil een nieuwe voordeur, inclusief deurlijst/frame. De maat van de deur is 77x201,5cm. Ik nodig u uit om lang te komen om een goede offerte te kunnen doen.

Bankirai schutting plaatsen

Graag zou ik een offerte willen opvragen voor het leveren (en plaatsen) van een Bankirai schutting ter breedte van de tuin aan de achterzijde van ongeveer 6.5 meter en zijkant van de tuin ongeveer 5.5 meter. De hoogte moet 2 meter zijn. Graag zou ik ook willen weten wat voor palen er worden gebruikt bij deze schutting. Wat ons vooral aanspreekt is het horizontale lijnenspel op de foto: https://www.af.nl/werkstukken/tuinen/bankirai_latten_schutting_2.jpg https://www.af.nl/werkstukken/tuinen/bankirai_latten_schutting_1.jpg Graag een aparte prijs voor (1) het materiaal, (2) plaatsen en (3) het leveren van de schutting.d dk odo r d j fp

2 Binnentrappen plaatsen

Betreft nieuwbouw woning, leveren en plaatsen van 2 stuks hardhouten trappen met een kwart naar links.

Tuimelraam plaatsen

Het gaat om het plaatsen en leveren van een tuimelraam 780 x 1400 in een hellend pannendak 45 graden. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Partners

Partners van Casius