Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het leveren en plaatsen van houten deuren en een kozijn en raam? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het leveren en plaatsen van houten deuren en een kozijn en raam. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het leveren en plaatsen van houten deuren en een kozijn en raam

Vervangen 4-pans dakraam door Veluxraam FK06

Ik wil graag een 4-pans dakraam en laten leveren en plaatsen het gaat om een Velux kantelraam FK06 - blank gelakt grenenhout. Inclusief afvoer van afval.

8 massief houten deuren leveren en plaatsen

Er heeft een inbraak plaats gevonden in de diverse bergingen van ons appartementencomplex in Breda. De bergingsdeuren (reguliere houten binnendeuren) zijn beschadigd en deze willen we als VvE laten vervangen. Het gaat in totaal om 8 deuren. Graag wil ik u verzoeken om een offerte voor standaard gelakte gesloten massief houten binnendeuren zonder raam inclusief montage en scharnieren.

Harmonicadeuren met loopdeur leveren en plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van harmonicadeuren. De afmetingen zijn 3000 mm breed en 2600 mm hoog. Dit graag in kunststof.

Trapgat zagen in hout en trap leveren en plaatsen

Wij willen graag een trap naar zolder hebben hierbij moet een vlizo trap verwijderd worden en dat gat dicht gemaakt worden. En een gat gemaakt worden voor de nieuwe trap hiervoor willen wij graag een prijs indicatie voor ontvangen het gaat om een houten vloer.

Beschadigde lichtkoepel in een plat dak vervangen

Ik wil graag ons huidige lichtkoepel vervangen omdat daar een barst in zit. Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van de oude lichtkoepel en het leveren en plaatsen van de nieuwe (moet dubbelwandig zijn en in kunststof). De maatvoering is circa 1,00 meter x 1,90 meter. De lichtkoepel bevindt zich op de Begane Grond.

Extra dakraam

Ik zou graag een schatting willen van de kosten voor een extra dakraam aan de achterzijde, dus leveren en plaatsen. De maatvoering hangt af van de kosten. Mijn voorkeur gaat naar een dakraam van circa 60 cm hoog breed x 100 cm breed, liefst in kunststof. Telefonisch ben ik 's-avonds beter bereikbaar, maar via mail reageer ik vlot.

Een vaste trap plaatsen naar zolder

Ik zoek een specialist die een trap naar zolder kan aanleggen. De oude vlizotrap en bijbehorende gat zijn dicht gemaakt/verwijderd. Daarnaast is er een nieuw gat in de vloer gemaakt voor de nieuwe trap. Het gaat dus om het leveren en plaatsen van een houten (open) trap naar zolder.

Kozijn met deur leveren en plaatsen

Plaatsen van een kozijn met deur in de galerijgang. Deur zonder slot en van glas voorzien (zie foto bestaande deur). Afmeting : breedte 102 cm hoogte 265 cm In overeenstemming met bestaande deur.

Raamkozijnen en dorpels vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van: 2x 1750 x 1500 cm (B x H) draai-kiepraam met 1 vast raam. Dit is voor 2 slaapkamers: * hr++ (dubbelglas) * Antraciet kozijn buitenzijde * Wit draaiende element buitenzijde * Wit binnenzijde * Verdiept profiel 120 mm zonder aanslag * Breedte draai-kiepraam 75 2x 210 x 950 cm (B x H) draai-kiep met 1 vaste deel Kozijnen moeten aan een gesloten worden. * hr++ (dubbelglas) * Antraciet kozijn buitenzijde * Wit draaiende element buitenzijde * Wit binnenzijde * Verdiept profiel 120 mm zonder aanslag * Breedte draai-kiepraam 100 Kozijnen moeten op de 2e etage gemonteerd worden. Vanaf de straat zijde is vanaf de straat 2 etages. De achterzijde is bereikbaar via een terras. Dan is dan de afstand 1 etage. Graag ook een prijs noemen voor het vervangen van de huidige dorpels. Huidige dorpel is van metaal en moet vervangen worden door en stenen exemplaar. Het gaat alleen om het plaatsen, de dorpels heb ik al gekocht. De kozijnen zijn nu van houten en worden kunststof. Afvoerkosten graag apart op de offerte. Een steiger plaatsen is mogelijk. Rond juni zou ik graag beginnen.

Dakraam vervangen

Wij willen graag Velux dakraam van 55x78 cm. Dubbel glas heeft de voorkeur. Het raam dat er nu zit is kleiner, een vierkante van ongeveer 40 x 40. Het gaat om een pannendak, wij zoeken een partij die kan leveren en plaatsen, dus ook het gat groter maken.

Partners

Partners van Casius