Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het leveren en plaatsen van 3 spiltrappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het leveren en plaatsen van 3 spiltrappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het leveren en plaatsen van 3 spiltrappen

Schuifpui of dubbele deur leveren en plaatsen voor een stacaravan

Ik ben op zoek naar een schuifpui of dubbele deur met kozijn voor mijn stacaravan. De maten zijn ongeveer 202 x 158 mm (HxB). Het zou vervangen moeten worden door een huidige deur. Graag hoor ik wat het zou kosten.

Het leveren en plaatsen van 3 spiltrappen

Voor een wooncomplex in Amsterdam ben ik opzoek naar 3 spil trappen, afmeting 4.50 hoog. Er zijn al gaten beschikbaar, per gat is de maat 2.30 bij 2.30 wat kunt u voor mij betekenen?

Leveren en inhangen van nieuwe pvc voordeur

Ik wil mijn huidige deur laten vervangen door een nieuwe pvc voordeur, 1 deurknop 1 strook glas, donker blauw, van binnen beige. Huis is van 1965. Dus leveren en plaatsen van nieuwe voordeur.

Dakraam laten plaatsen

Ik wilde graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van een dakraam. Wij hebben interesse om een Velux SK01 114x70 cm wit grenen handmatig te laten plaatsen voordat we onze zolder gaan isoleren en aftimmeren. Momenteel zit er geen isolatie en het aftimmeren en afwerken ga ik zelf doen. Ter indicatie de zonnepanelen zijn 168 cm bij 99 cm dus er zou afdoende ruimte moeten zijn voor het raam. Kunnen jullie ook een rolgordijn verduisterend met de hand bediend mee prijzen (grijs)? Ik wilde dus een prijs aanvragen om een SK01 raam te laten installeren met rolgordijn. Afwerken zal ik zelf doen. Leveren jullie ook isolatie frames voor deze ramen? Zo ja kunnen jullie die dan misschien ook meenemen. Ik kijk uit naar jullie offerte. Met vriendelijke groet

Louvre deuren voor kozijn leveren en plaatsen

Wij zoeken 4 Louvre deuren van 39.5 breed x 150 hoog. Deze moeten geleverd en geplaatst worden.

Houten buitenluiken leveren en plaatsen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een aantal buitenluiken kan plaatsen bij onze woning. Het gaat om twee ramen 1 raam is 1.45 hoog 1 m breed. Het andere raam 1.60 hoog en 1 m breed. Dus 4 luiken. We vinden een luik zoals de groene in de bijlage mooi of gewoon een egaal luik afhankelijk van de prijs.

Dakraam leveren en plaatsen

We zouden graag een velux uitzetraam willen laten plaatsen van kunststof PK06 in een bitumen schuin dak op zolder, afwerking binnenzijde wil ik zelf doen dus het is alleen leveren dakraam plaatsen en waterdicht maken.

2x Trapleuning in jaren 30 stijl leveren + aanbrengen

Ivm zwangerschap wil ik graag 2 trapleuningen in huis op maat laten maken en laten plaatsen. Het gaat om een trapleuning van de begane grond naar de eerste verdieping (1 bocht, totale lente ongeveer 445 cm, bocht na 345 cm) en een trapleuning van de eerste verdieping naar de tweede verdieping (2 bochten, totale lengte ongeveer 490 cm, 1e bocht na 110 cm, 2e bocht na 390 cm). Betreft geen rechte trapleuningen maar met een lichte kromming.

Trapleuning met houten spijlen

Ik zoek een timmerman die een houten trapleuning en spijlen kan leveren en plaatsen. Het gaat om de trap van de begane naar de eerste verdieping. De trap wordt met tapijt bekleed.

Plaatsing nieuw houten kozijn in muur nieuwbouw woning

Wij willen een nieuw kozijn plaatsen in de zijgevel van van ons nog op te leveren nieuwbouw woning. De plaatsing zal plaatsvinden na oplevering (prognose eerste week van mei) De bestaande muur bestaat uit een betonnen binnenmuur en een gemetselde bakstenen buitenmuur. met daartussenin isolatie. Informatie zie bijlage. Neem gerust contact op mochten er nog vragen zijn.

Partners

Partners van Casius