Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

2 lekkende ramen repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 2 lekkende ramen repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 2 lekkende ramen repareren

Lekkende houten kozijnen repareren

We hebben diverse lekkende houten raamkozijnen. Het zijn draai/kiep ramen en draairamen op diverse hoogtes. In totaal gaat het om ongeveer 20 ramen. Op elke etage betreft het 3 draai en 3 draai kiep ramen. We wonen aan de rand van het dorp op het zuid-westen in een appartementen gebouw.

2 lekkende ramen repareren

Ik wil graag mijn lekkende ramen laten repareren op de 1e etage van mijn woning. Het betreft dubbelglas, 2 ramen van ieder 62 x 110 cm.

Rottende kozijnen vervangen

Mijn buurvrouw en ik hebben erg veel last van lekkende en rottende raamkozijnen die we graag zouden laten vervangen. Omdat het geen standaard ramen betreft, zou ik u willen verzoeken langs te komen voor het opstellen van een offerte. Zou u contact met mij willen opnemen op dit emailadres voor het maken van een afspraak (in Amsterdam Centrum)? Met vriendelijke groet,

Raam plus kozijn plaatsen

Heer/mevrouw, Beneden hebben we lekkende ruit van 855 x 1803 mm dubbelglas. Graag willen we dit laten vervangen. Daarbij gaan we op zolder verbouwen en willen we graag een kantelraam die ook helemaal open kan van 1270 x 1028 (zie bijlage voorbeeld). Momenteel zijn dit 4 ramen die niet open kunnen, 1 van die ramen willen we dus laten vervangen voor iets dat wel open kan.

Lekkende ramen vervangen en klemmende deur herstellen

Kozijn kitten zo wel boven en onderkant in verband met vocht overlast. Klemmende deur stellen. 2 lekkende ramen vervangen

Lekkende ramen vervangen

Ons huis komt binnenkort in de verkoop en nu willen wij 2 lekkende dakramen laten vervangen om het huis verkoop klaar te maken. Het betreft een Velux dakraam GGL 8 en een klein zolderdakraampje van 45 x 55 centimeter.

Lekkende dakramen dichtkitten

Op ons schip zijn 4 dakramen lek, ze zijn van hout en mogelijk niet goed gekit. Het lijkt erop dat ze in een houten kozijn. Een van de ramen kan open, de andere zijn vaste ramen. De ramen zijn ongeveer 130 x 40 cm. Het water druppelt door een hoekje naar binnen. Het dichtkitten hebben we zelf al eens geprobeerd en hielp toen niet echt veel. We zouden het graag z.s.m. opgelost hebben i.v.m. het slechte weer.

Lekkende ramen repareren

Ramen lekken, maar we kunnen er niet achter komen waar. Het gaat om twee draai-kiepramen. Ze lekken water van buiten naar binnen door het kozijn.

Eigenlijk is het geen garage maar een ...

Eigenlijk is het geen garage maar een grote schuur (geen keuze voor). Wij willen achterin de tuin (grensen aan de steeg) een stenen schuur met een schuindak (zolder) over de gehele breedte van de tuin. 2/3 van de schuur moet dicht worden en 1/3 als een soort overkapping met zijmuren. Hier moet dan ook de deur naar de steeg komen en kunnen wij oa de afvalcontainers plaatsen. Wij hebben zelf een kunststof kozijn voor de ramen aan de tuinzijde. In de steeg hoeft alleen de toegangsdeur en in het gesloten deel moet een deur. Onze buren op nummer 2 hebben een nieuwe garage en onze schuur moet ongeveer er zo uit gaan zien. Oude rotte/lekkende schuur moet weg. Afmeting ongeveer 6 meter lang, 2,5/3 meter breed