Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkende lichtkoepel repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkende lichtkoepel repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkende lichtkoepel repareren

Lekkende lichtkoepel repareren

Ik heb in de serre 2 lichtkoepels, waarvan er 1 tussen de koepel bij winderig/regenachtig weer lekt en tocht. Ik zelf vermoed dat rubbers van de schroeven op de rand van de koepel poreus zijn. Dit is al eens provisorisch gerepareerd, maar nu lekt het weer iets. Ik zoek iemand die dit vakkundig tegen een redelijke prijs kan repareren.

Lekkende lichtkoepel repareren

Wij hebben bij de lichtkoepel van 1 bij 1 meter lekkage. Aan de buitenzijde lijkt alles er goed uit te zien. Onder de gehele koepel zit wel een antivocht strip die slecht lijkt te zijn. Graag laat ik de koepel door de vakman controleren waar de lekkage vandaan komt en deze repareren.