Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkend houten kozijn vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkend houten kozijn vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkend houten kozijn vervangen

Lekkend houten kozijn vervangen

Ik zoek iemand die mijn lekkende houten kozijn van 150 x 110 cm, kan vervangen voor een nieuw kozijn door 2 (liefst) kantelramen met dubbel glas en van hout, geen kunststof.

Lekkend houten kozijn dakkapel repareren

Ons dakkapel lekt en we willen het graag repareren (zie foto). Het is een houten raam. We willen graag dat u bij het huis langskomt om te kijken hoe dat eraan toe is. Maar kunt u al aan de hand van de foto zien, hoeveel dat zou kunnen kosten? Kunt u mij een opgave van kosten sturen?

Lekkend draai-/kiepraam repareren

Lekkage aan de zijkant van het raam waarbij het regenwater onderdoor naar binnen stroomt. Het is een houten kozijn op de begane grond, vanaf 90 cm vanaf de grond. Het is goed toegankelijk. Ik zoek een echte specialist, die ervaring heeft met draai-/kiepramen.

Lekkend dakraam laten vervangen

Ons dakraam lekt door het houten kozijn. Wij willen dit dakraam vervangen. De afmetingen zijn 50 bij 55 cm. Zie bijlage voor fotos van het te vervangen dakraam.

Lekkend kozijn afdichten

Mijn raamkozijn lekt en moet afgedicht worden. Het is een houten kozijn op de eerste verdieping. U kan er zo bij en u heeft geen ladder nodig. Tevens het nakijken van een ander kozijn, want die begint dezelfde tekenen te vertonen.

Vernieuwing Velux dakraam

Lekkend Velux dakraam moet vernieuwd. Raam door bedrijf te leveren en plaatsen.