Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage bij een raam verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage bij een raam verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage bij een raam verhelpen

Diagnose lekkend dakraam en draaikiepraam

Pas een huis gekocht. In de hal bovenverdieping is een klein dakraam geplaatst dat geopend kan worden m.b.v. een draaimechanisme. Bij regen valt er af en toe een druppel naar beneden. Niet duidelijk of dit condens is of dat de rubberen afdichten niet goed meer is. Bouwjaar huis 1987. Ik wil graag een diagnose en afhankelijk daarvan onderhoud aan het dakraam. Tevens last van lekkage aan draai-kiep-raam bij slagregen. Ook hier voor diagnose en reparatie.

Nieuw HR-glas en houten kozijnen plaatsen

In verband met een lekkage in ons huiskamerraam en slaapkamerraam zijn wij op zoek naar nieuwe ramen en houten kozijnen. Beneden is het glas 2.40 meter breed en 1.48 meter hoog. Graag een offerte voor deze afmeting en n extra offerte als we dit grote raam in 3 delen willen van ongeveer 80 centimeter breed. Het beneden raam is noodzakelijk, boven nog niet, maar toch graag in de offerte bijvoegen. Boven hebben we n openslaand raam van 60 centimeter x 88 centimeter en het raam daarnaast is 1.60 x 1.12 meter.

Lekkage bij een raam verhelpen

Wij hebben sinds enkele dagen tijdens hevige regenval lekkage bij een kiepkantelraam in onze slaapkamer op de 4e verdieping. Er komt water binnen bij de rechter benedenhoek van het raam en de vensterbank wordt ook nat. Het is onduidelijk waar het water precies binnenkomt. We laten dat hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij graag uw reparatievoorstel en offerte.

Rubbers in kozijnen vervangen en sluitwerk controleren

Bij de dakkapel zit aan de schuine zijde een raam. De raamrubbers van dit raam dienen vervangen te worden in verband met lekkage. De afmeting is ongeveer 1 meter bij 1,75 meter bij 2 meter. Het is een driehoekig raam met 1 hoek ik 90 graden.

Raamkozijn repareren of vervangen

Het raamkozijn bij de slaapkamer lijkt lekkage te geven. Het houten kozijn is al heel wat jaren oud en dient te worden gecontroleerd. Hierna zal deze gerepareerd of vervangen moeten worden. De afmeting van het raam is ongeveer 2,50 meter breed en 1 meter hoog.

Lekkage bij een kozijn verhelpen

Wij hebben lekkage links onder raam, lijkt uit n klein gleufje te komen in kozijn.

Dakraam of rubberen strips vervangen vanwege lekkage

Omdat mijn zolderraam lekt wil ik dit vervangen of gerepareerd hebben. De glasmaat van het zolderraam is 50 cm hoog bij 42 of 43 cm breed. Er is alleen lekkage bij hevige onweersbuien. Inspectie op lekkage strip rond raamglas. Vervanging van rubbers rond het raam. Eventueel vervangen door raam/klapraam indien mogelijk met verduisteringsgordijn om zonlicht en soms maanlicht te verbannen.

Hardhouten schuifraam repareren

Ik wil graag een offerte aanvragen over een hardhout schuiframen reparatie. Oorspronkelijk was het hoofdvenster in het midden open, maar door een slecht onderhoud was te veel koud, wind en geluid lekkend. Bij de eerste reparatiepoging probeerden de werknemers het raam te isoleren door rubberen strips en poetsstroken te plaatsen, maar dit hielp slechts gedeeltelijk en duurde niet lang. Na een jaar hebben de werknemers bij de tweede reparatiepoging de gewichten en veren verwijderd en het centrale venster met siliconen afgesloten en als oplossing voor ventilatie snijden ze het linkerzijde kleine raam waardoor het mogelijk is om open te schuiven. De baan werd opnieuw zeer slecht uitgevoerd, wat lekkage van wind en geluid veroorzaakt en deze keer ook wat water. Ik zou willen dat het raam terug naar de oorspronkelijke werkende staat gaat (de kleine zijruit raken en het hoofd midden venster weer openen) en natuurlijk goed geïsoleerde op de best mogelijke manier. Ik sta ook open voor alternatieve oplossingen als er problemen komen.

Raamkozijn door een deurkozijn vervangen

Ik wil een buitendeur laten plaatsen waar nu een raam zit. Het kozijn is nu in verband met lekkage aan de binnenkant zo beschadigd dat deze er uit moet. Graag vergunning bij de gemeente ook regelen als dat nodig is.

Lekkage bij een draai-/kiepraam

Ik wil graag nieuwe afdeklijsten aan de zijkant en onderkant van mijn draai-/kiepraam geplaatst hebben. Typeplaatje van het raam is niet aanwezig. Afmetingen binnenkant glas 55 bij 83 centimeter. Afdeklijsten zijkanten lengte 53,5 cm. De onderlijst is vermoedelijk 67 centimeter (niet aanwezig). Kunststof bevestigingen niet meer aanwezig.

Partners

Partners van Casius