Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kunststof of houten dakramen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kunststof of houten dakramen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kunststof of houten dakramen plaatsen

Houten Onderdorpel vervangen in dts dorpel

Ik wil van mijn tuindeuren de slechte dorpel laten vervangen door een kunststof dts dorpel en neuten de tuinderen zijn totaal 298cm breed waarvan aan beide zijde van de deuren een vast paneel .

Schroten plafond verwijderen en aanbrengen

28 m2 houten schroten van het plafond demonteren en afvoeren. Regelwerk uitlijnen en nieuwe kunststof schroten aanbrengen met rvs schietnieten. Uitgesleten voegen van inpandig balkon opnieuw voegen (4 x 3 meter grote tegels van 30 cm).

Houten overkapping tegen schuur plaatsen

Wij zouden graag een houten overkapping willen tegen onze schuur aan. De breedte van de schuur is 4 meter en zouden hem ongeveer 3.50 meter diep willen als dat kan. Op het dak zouden we kunststof dakpan platen willen en verder dient er gebruikt gemaakt te worden van hardhouten palen. De ruimte is goed bereikbaar.

Drie raamkozijnen plaatsen

Het betreft het verwijderen van 3 houten raamkozijnen op de 2de verdieping. Hierna dienen er nieuwe houten kozijnen met driedubbele beglazing geplaatst te worden. De ramen zijn 245 cm hoog bij 145 cm breed. Op de derde verdieping moeten de kunststof kozijnen verwijderd worden en nieuwe kunststof kozijnen geplaatst. De afmeting hiervan is 145 cm hoog en 90 cm breed. De kozijnen staan in een opslag ongeveer 20 minuten rijden afstand van de locatie waar deze gemonteerd dienen te worden. De vakman dient deze eerst op te halen en daarna te monteren.

Steellike glaswand met deuren leveren en plaatsen

Ik zoek voor ons nieuwe huis een glas in stalen wand met 2 deuren, liefst van steellike kunststof. De wand zal ongeveer 3 meter breed en 2.60 meter hoog moeten worden inclusief deur. Dan komt er een 90 graden hoek en nog een wand van 2 meter lengte.

Dakraam vervangen en gordijnrails monteren

Ik wil een houten dakraam laten vervangen voor eentje van kunststof (afmetingen weet ik nog niet) en gordijnrails in de woonkamer en 3 x slaapkamers laten plaatsten (deze materialen zijn voor de vakman).

Dorpel van de schuifpui vervangen

De houten dorpel onder de kunststof schuifpui is verrot. Ik wil deze graag laten vervangen door een duurzame dorpel. Dorpel is 1.82 cm. Offerte inclusief materialen.

Achterdeur met kozijn vervangen

Mijn achterdeur is echt aan vervanging toe, maar helaas kan ik dat niet zelf. Ook het kozijn en de dorpel zijn aan vervanging toe. Ik zit te twijfelen tussen een houten of kunststof deur, wat zijn de verschillen en kunt u de kosten apart in de offerte plaatsen? Het is geen standaard deur, het gaat om de afmeting 1.81 meter hoog bij 0.89 meter breed.

Lekkend houten kozijn vervangen

Ik zoek iemand die mijn lekkende houten kozijn van 150 x 110 cm, kan vervangen voor een nieuw kozijn door 2 (liefst) kantelramen met dubbel glas en van hout, geen kunststof.

Houten kozijnen vervangen door kunststof

Het betreft het vervangen van 3 houten kozijnen met enkel glas door kunststof kozijnen met dubbel glas. Het gaat om het kozijn van de slaapkamer, de keuken en de woonkamer.

Partners

Partners van Casius