Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kunststof of houten dakramen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kunststof of houten dakramen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kunststof of houten dakramen plaatsen

Dakraam vervangen door houten of kunststof dakraam

Ik wil graag mijn bestaande zolder dakraam laten vervangen door een houten of kunststof dakraam. De maat is ongeveer 110 X 93 cm. Ik wil de maat hier even goed laten opmeten en ontvang daarna graag uw offerte voor de levering en montage voor zowel een houten als kunststof dakraam.

Kunststof of houten dakramen plaatsen

Het plaatsen van 2 kunststof of houten dakramen in een normaal dak met pannen. De afmetingen van de dakramen zijn 120 x 120 cm.

Houten boeidelen door Trespa of Keralit vervangen

Ik wil de oude houten boeidelen en windveren vervangen door kunststof. Het liefst in stijl jaren '30 huis (klossen). Het gaat om ongeveer 28 strekkende meters (grove schatting). De zijkanten woning niet bereikbaar met ladder. Gaat om dijkwoning waarbij zijpad schuin afloopt.

Houten dorpel vervangen

De houten dorpel onder de buitendeur van mijn keuken moet vervangen worden. Ik wil graag advies en offerte ontvangen over een nieuwe houten dorpel en over een kunststof dorpel. Dorpel is 160 cm breed.

Onderdorpel schuur vervangen door kunststof

Wij zouden graag met spoed de onderdorpel van de schuur willen laten vervangen. De huidige houten dorpen is helemaal verrot. Hierdoor loopt het water vanuit de tuin de schuur in. Ook zouden we een offerte willen ontvangen voor het ophogen van de vloer van de schuur.

Chalet met kunststof panelen laten bekleden

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het vervangen van houten bekleding van ons chalet van 10,5 x 3,6 x 2,5 door kunststof bekleding met daartussen isolatie. De werkplek is goed bereikbaar en het afval gooit de klant zelf weg.

Houten kozijnen vervangen door kunststof

Ik doe klussen voor diverse mensen in mijn omgeving. Bij een klant die bij mij om de hoek woont, bestaat de wens om 2 houten kozijnen van 100 x 150 cm waar nu kiep-kantelramen in zitten te laten vervangen. Ze wil er graag nieuwe kunststof kozijnen in met uitzetramen of draairamen en HR++ glas. Het gaat om kozijnen op 2 hoog. Ik wil graag een afspraak maken om het adres met u te bezoeken en de bewoonster te informeren en de kozijnen op te meten. Daarna ontvangen wij graag uw prijsopgave voor de levering en montage.

Kozijn vervangen

Wij hebben in de zijgevel van onze woning op de begane grond van de woonkamer een houten kozijn dat aan vervanging toe is. We willen hier graag een kunststof kozijn in laten plaatsen met HR++ isolatieglas in de sponning. De oppervlakte van het kozijn is ongeveer 1,85 m². Ik laat het hier graag even goed inmeten en ontvang daarna uw offerte voor de levering en montage.

Houten boeiboorden vervangen door kunststof

Ik heb bij mijn woning een dubbele schuur met plat dak, die aan 1 zijde geschakeld is met de schuur van de buren. De houten boeiboorden op de schuur zijn aan vervanging toe. Het gaat om in totaal ongeveer 18 meter lengte aan 3 zijden van de schuur. Ik wil ze laten vervangen door een onderhoudsvrij materiaal, bijvoorbeeld kunststof. Ik laat de klus hier graag even opmeten en ontvang daarbij dan uw offerte. Ik laat dan de conditie van de ramen en kozijnen van de schuur ook even door u beoordelen. Misschien is daaraan onderhoud nodig of moeten die ook worden vervangen. Dit heeft echter minder prioriteit dan de boeiboorden.

Houten kozijnen met ramen vervangen door kunststof

Wij hebben op de 1e verdieping van onze woning 2 houten kozijnen met ramen die aan vervanging toe zijn. We willen graag uw offerte voor de vervanging door kunststof. We laten de klus hier graag inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius