Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kunststof erker met houtlook plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kunststof erker met houtlook plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kunststof erker met houtlook plaatsen

Kunststof erker met houtlook plaatsen

We willen bij de koop van een bestaand huis graag een erker plaatsen van 3x1 en zijn benieuwd naar de kosten. We willen graag een houtlook kunststof erker met meerdere ramen (jaren 30 look), met rechte hoeken en zijn benieuwd naar de kosten. Verder zouden we graag de meerprijs van een draai/kiepraam aan de zijkant weten. Telefoonnummer heb ik niet ingevuld, ik zou graag eerst meer weten.

Houten kozijnen laten repareren

Door lekkage van mijn bovenburen is mijn erker kozijn aangetast, welke ik graag wil laten repareren. Binnen de VvE gelden er regels dat het voor aangezicht hetzelfde moet blijven, dus de kozijnen moeten van hout blijven en mogen niet vervangen worden door kunststof of ander materiaal. De VvE verlangt ook 3 offertes die tegen elkaar aangehouden kunnen worden. Mijn vraag is of ik vrijblijvend ook bij u een offerte zou kunnen aanvragen. Bijkomend detail is dat een gedeelte van het raam glas in lood betreft.

Kozijnen vervangen

Wij willen graag de mogelijkheden ontvangen voor het vervangen van onze houten kozijnen. Het zal gaan om 2 kozijnen van ongeveer 2.30 bij 1.30 meter. Daarnaast hebben wij een erker in een V-vorm met 3 kozijnen van ongeveer 3 bij 1.30 meter. De kozijnen zijn nu van hout en dienen vervangen te worden door hout of kunststof. Het pand is op de 2de verdieping.

Boeiborden vervangen door kunststof of aluminium

Wij wonen in een vrijstaande woning met een erker. De boeiborden van Trespa zijn oud en willen wij graag laten vervangen door kunststof of aluminium boeiborden. De oppervlakte zal ongeveer 45 m2 en is goed bereikbaar. Het puin zal door de vakman afgevoerd moeten worden.

Erker vervangen aan de woning

Het hout van onze erker met dubbelglas is rot en moet vervangen worden. Graag ontvangen wij een offerte hiervoor. Het betreft een grote erker op stenen onderbouw, aan de voorzijde van het huis; groot raam van ongeveer 2 meter hoog x 2,70 meter breed en 2 smalle ramen aan de zijkanten. Kunt u het prijsverschil en het kwaliteitsverschil tussen hout en kunststof aangeven? Er is een foto beschikbaar.

Houten of kunststof kozijnen laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van nieuwe kozijnen. Dit kunnen houten of kunststof kozijnen zijn. Het gaat om de volgende kozijnen: Begane grond: Erker, afmetingen 2,80 x 2,20 meter; Slaapkamer: Venster+uitzetraam 2,20 x 1,50 meter; Slaapkamer: Venster+uitzetraam 3,00 x 1,50 meter.

Vensterbank in de erker verbreden

Wij willen een bredere vensterbank in een erker van de slaapkamer. Er zit al een kunststof vensterbank maar deze is te smal. Globale afmeting nieuwe vensterbank 215x60 cm.

Kunststof kozijn laten plaatsen

Nu hebben we een erker van aluminium en die wil ik door kunststof laten vervangen. We hebben veel last van condens. 1 x erker 180 x 170 cm (hxb) met 2 flankramen van 180x45. Met ventilatie oid in 1 van de zijramen. 1 kozijn van 180x120 cm (hxb) is kantel en kiep. Het kantel-/kiepraam willen we waarschijnlijk laten vervangen door een vast raam met een ventilatierooster. Graag een indicatie van kosten voor de erker, inclusief glas. Graag ook informatie over de specificaties van kunststof. Zal dat schelen wat betreft de condensvorming?

Houten puien vervangen door kunststof

Vervangen van diverse puien van hout naar kunststof. Begane grond: 1 erker met 5 ramen, 1 schuifpui verwijderen en 2 openslaande deuren plaatsen met 4 bovenlichten (dit kan voor meerdere schuifpuien gelden, maar dit moet in overleg), 1 keukendeur met raam en 1 raam hiernaast. 1e verdieping: balkondeur voorzijde (in overleg), badkamerraam en eventueel nog meer ramen. Dit alles in overleg zodat we een goed beeld krijgen.

Kunststof kozijnen vervangen door houten kozijnen

Ik wil kunststofkozijnen vervangen door houten kozijnen. Huis uit de jaren '30 dat ik op het oog heb. Met name op benedenverdieping: - voordeur + kozijn vervangen door houten deur en kozijn (+ opmetselen muurtje) - voorraam erker:2 x 2 meter en 2 meter x 50 cm) - schuifpui achter: 1,80x2,10 - lang raam keuken: 2.10 meter x 50 cm (2x) - achterdeur: 2.10 x 81 cm + kozijn - bergingdeurkozijn - berging raam: 1 x 1 meter - nog 4 deuren met kozijnen Alles globale maatvoering. Kan het bestaande dubbelglas overgezet worden? Graag een indicatie van kosten voor bovenstaande.