Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kunststof buitendeur afhangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kunststof buitendeur afhangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kunststof buitendeur afhangen

Deur in een kunststof deurstijl afhangen

Onze buitendeur blijft niet meer goed dicht zitten en moet continue in het slot gedraaid worden. Naarmate het kouder wordt gaat de deur minder goed dicht. De deur is ooit geplaatst door een vakman en heeft drie scharnieren. Het kozijn is van kunststof en de deur van roestvrij staal. Graag ontvang ik een prijsopgaaf om deze deur weer goed af te hangen.

Kunststof buitendeur afhangen

De bestaande kunststof buitendeur die valt op een kunststof kozijn dient afhangen te worden in verband met te veel doorlaten van tocht. De deur hangt al twintig jaar.

Houten dorpel vervangen

De houten dorpel onder de buitendeur van mijn keuken moet vervangen worden. Ik wil graag advies en offerte ontvangen over een nieuwe houten dorpel en over een kunststof dorpel. Dorpel is 160 cm breed.

Deuropening maken in buitenmuur en deur plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een buitendeur, te plaatsen in ons bijgebouw te Zwanenburg. Hierbij gaat het om het realiseren van een ingang in bestaande bouw. Wij willen graag een kunststof kozijn en deur geplaatst hebben van de standaard maat.

Kunststof binnendeur repareren

Hang- en sluitwerk is defect. Ik weet niet zeker of het een binnendeur is, kan ook een buitendeur zijn. Een scharnier is zeker afgebroken. Het gaat om een draaikiepdeur. Repareren of vervangen.

Kattenluik in een kunststof buitendeur laten plaatsen

In onze kunststof buiten keukendeur wil ik graag een kattenluik laten maken. Ik koop zelf een kattenluik, maar zou ook graag tips willen hebben over de beste kattenluiken.

Buitendeur met kozijn plaatsen

Ik ben op zoek naar een deurkozijn voor mijn dakterras. Uiteraard compleet met deur en glas. De maten van de deur zijn 78 x 201 cm met daaromheen een kozijn naar rechts draaiend open van binnenuit naar buiten gezien. Het materiaal zal merbau of kunststof moeten worden.

Kattenluik in een kunststof buitendeur laten plaatsen

Ik wil graag een kattenluik geplaatst hebben in een kunststof buitendeur (tuindeur). Het kattenluik kopen we zelf.

Houten deur en paneel door kunststof vervangen

Het betreft het vervangen van een houten paneel en buitendeur/kozijn van de bijkeuken door robuustere uitvoering in kunststof. De afmetingen zijn 302 cm breed en 210 cm hoog. De gewenste deurbreedte is ongeveer 95 cm, de buitenzijde in de kleur zwart en de binnezijde wit. Verdere inrichting van paneel: aan de bovenkant 2 raampjes met melkglas van ongeveer 30 cm hoog en 100 cm breed. In 1 raam een rooster. Deurkozijn en paneel in een crème-kleur. Zowel deur als paneel met verticale "planken".

Braakschade herstellen aan geforceerde sloten

Van vier buitendeuren dienen de sloten vervangen te worden. 3 beneden en 1 boven bij een balkon grenzend aan de slaapkamer. Verder 2 sloten van resp een glazenspiegeldeur en een rookglasdeur. De sleutel van dit laatste slot is weggeraakt en de sluiting in de sponning is er ook uit gehaald. Het glas in de spiegeldeur mag vervangen worden en deze deur moet ook weer op en dicht kunnen. Voorstel: zelfde draaiknop met slot als de haldeur. Op een van de opnames is ook de kunststof buitendeur zichtbaar. Verder is het slot van een slaapkamerdeur van de voorste slaapkamer geforceerd en moet hersteld worden, ook het kozijn, evt bijgeschilderd of een metalen versteviging. Het slot van de badkamer mist en is provisorisch gerepareerd en dient weer voorzien te worden met een slot deze af te kunnen sluiten, Ook een rooster op de deur moet vervangen. Op een tweetal ramen zit nog geen braakbestendig slot. Deze 2 sloten komen voor onze eigen rekening: het betreft een raamkozijn beneden en een raam boven de deur naar de tuinkant.

Partners

Partners van Casius