Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kunststof binnendeuren en deurposten vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kunststof binnendeuren en deurposten vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kunststof binnendeuren en deurposten vervangen

Kunststof binnendeuren en deurposten vervangen

Ik zoek een deurenspecialist die 3 binnendeuren inclusief deurposten kan vervangen. Dit zijn momenteel 3 kunststof deuren/posten (WC-deur, meterkastdeur met ventilatievenster, en binnendeur met vier glazen vakken). We zouden dit willen laten vervangen door dezelfde (maar dan houten) deuren/posten. Dit zouden we graag in een zwarte uitvoering willen hebben.

Opdekdeuren binnen af laten hangen

Ik wil 4 (opdek) binnendeuren laten vervangen. De deuren zitten in kunststof kozijnen. Optioneel de deuren lakken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Binnendeuren vervangen

Vervangen van maximaal 3 binnendeuren. Het gaat om een sociale huurwoning. Scharnieren heb ik in huis en de metalen deurposten (standaard formaat) zitten al in de woning. Het gaat om waarschijnlijk kunststof opdekdeuren. Aanschaf graag in overleg met vakman.

Deuren en kozijnen vervangen

Ik wil graag 4 bestaande opdekdeuren vervangen, waar mogelijk mogen de kozijnen blijven. Ik wil de tussendeur tussen de hal en de woonkamer vervangen door een kamerhoge deur met nieuw kozijn (dat is de 5e deur). Het huidige kozijn is van kunststof en heeft een deur+ bovenlicht. Indien mogelijk wil ik ook de voordeur vervangen door een nieuwe deur met 3-puntsluiting, met behoud van kozijn. Deuren, materialen en beslag bestellen in overleg met de uitvoerder. Graag in de offerte onderscheid maken tussen binnendeuren, tussendeur en voordeur werkzaamheden.

Hangende binnendeuren van kunststof

Ik wil graag 2 binnendeuren met hangsysteem voor afscheiding van een kamer. Ik wil graag kunststof met een ruit. De totale maten van het kozijn waar de 2 deuren geplaatst moeten worden is 186 centimeter hoog en 202 centimeter breed.

Kunststof deurstijlen vervangen door hout

Ik wil onze oude plastic deurstijlen laten vervangen door witte houten stijlen. Hoogte van de stijl is ongeveer 240 cm met een bovenlicht. Het betreft 4 deuren, waarvan 1 in de badkamer. We willen onze binnendeuren hergebruiken.

Kunststof binnendeuren plaatsen

Graag willen wij 3 binnendeuren (kunststof) plaatsen voor de slaapkamers en 1 deur bovenaan de trap grenzend aan de overloop. Deze deur mag deels met glas zijn. Graag ontvangen wij een prijsopgave.

Deuren plaatsen badkamer en slaapkamer

Ik wil 2 deuren laten plaatsen, 1 in de badkamer en 1 in de slaapkamer. Het zijn binnendeuren van kunststof. Graag bezichtiging en advies van de vakman.

Binnendeuren en kozijnen vervangen

Ik wil 2 kunststof binnendeuren en de kozijnen laten vervangen. De deuren hoeven geen sleutelsloten, gewoon een deurklink is voldoende. Liefst houten deuren. Ik heb nog geen materiaal aangekocht. Ik heb geen voorkeur voor stompe of opdekdeuren. Ik laat mij graag adviseren in de mogelijkheden. De kozijnen lopen tot het plafond door. De huidige deuren komen uit 1970.

Binnendeur(en) vervangen

Ik wil twee binnendeuren vervangen, beide zijn opdekdeuren. De kozijnen zijn van metaal. 1 deur is huiskamer naar hal. Wij willen deze deur met 3 panelen melkglas of kunststof, wel lichtdoorlatend. 1 deur is de badkamerdeur. Een heel dichte deur. Rijtjeshuis, gebouwd in 1985. Deuren gezien bij bouwmarkten maar nog niet gekocht. Moeten de dekplaatjes vervangen?