Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kunstofkozijnen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kunstofkozijnen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kunstofkozijnen plaatsen

Kunstofkozijnen plaatsen

De kunststof kozijnen hebben we al. Alleen het plaatsen dus van 1 raam hoog in de zijgevel. En 1 groot voorraam.

Plaatsen van kozijnen

We hebben al kunstofkozijnen en willen ze laten monteren. 2x b 2.70x h 1.80. 2x b 1.40x h 1.50. Betreft plaatsing en binnen afwerking.

Maken en plaatsen van 2 kunstofkozijnen

Het maken plus plaatsen van 2 kunstof kozijnen in een bestaande dakkapel. 1 raam van 2,5 meter breed en 1 raam van ongeveer 1.10 meter breed.

Kunstofkozijnen plaatsen

Kunstofkozijnen plaatsen voor de beneden- en bovenverdieping. Als we alles laten doen, gaat het om 10 a 11 kozijnen en hier zitten de deuren ook bij in. Het betreft in eerste instantie het leveren en het plaatsen van de kozijnen.

3 kozijnen vervangen door ...

3 kozijnen vervangen door kunstofkozijnen. zoek vakman voor plaatsen van deze kozijnen 1 kozijn op begane grond 390bx270h 2 kozijnen op 1e verdieping waarvan 1 kozijn (280bx126h) bereikbaar is via onder gelegen dak van 3 bij 4m. en 1 kozijn is 390bx270h

Ik zou graag een offerte willen ...

Ik zou graag een offerte willen ontvangen van zowel hardhoutenkozijnen als voor kunstofkozijnen. Het gaat hierbij om een raamkozijn met de afmeting van ong. 270 cm breed en 100 cm hoog. We zouden er graag 2 open slaande ramen (100x100 cm) in willen hebben en het geheel komt zowel in de badkamer (100 cm) als in de slaapkamer (ong 160 cm) de overige 10 cm bedekt een tussenmuur! Er zit nu een raamkozijn in van 40 cm hoog bij 270 cm breed. Alles is incl. het demonteren van de oude en het plaatsen van het nieuwe kozijn.