Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kunstof kozijnen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kunstof kozijnen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kunstof kozijnen plaatsen

Hor monteren op kunststof kozijnen

Graag zou ik een Bruynzeel s700 hor willen laten monteren op een kunstof kozijn. Hor + opbouwkader zijn al in huis.

Kunstof kozijnen plaatsen

Kunstof kozijn van beneden naar boven toe. Boven draai kiepraam. Kleur wit huis is van 1970.

Nieuwe kozijnen plaatsen van hardhout of kunststof

Ik ben opzoek naar 2 nieuwe kozijnen . hardhout of kunstof ligt aan de prijs.

Kozijnen vervangen en dakopbouw plaatsen

Wij willen 6 kozijnen vervangen voor kunstof kozijnen met ongeveer een totaal m2 van 10 m2 ongeveer. Plus, willen wij een dakopbouw (plat dak) van ca 8 meter x 4 meter. Casco mag. Graag wil ik weten aan welk bedrag ik ongeveer moet denken bij jullie.

Aluminium schuifpui laten plaatsen

Kozijnen schuifpui aluminium. Harmonicadeuren. Kunstof

Voordeur met 3-puntssluiting plaatsen

Uithalen kozijn voor deur en afvoer materiaal. Hardhouten kozijnen plaatsen. Kunstof onderdorpel plaatsen deur, plaatsen deur met 3 puntssluiting, brievenbus en beslag inclusief deur incl BTW en een plaat glas in lood in de deur. Deur type SKE725 GlD F

Raam aanpassen naar deur tussen keuken en balkon

Ik heb in mijn keuken een raam+paneel waarvan ik een openslaande deur naar het balkon en een raam wil maken. Het betreft een situatie waar er boven een klein schuifraam raam zit (zoiets moet er ook terugkomen), en daaronder een groot schuifraam met linksonder een muurtje (kan blijven) en rechtsonder een houten paneel. In de nieuwe situatie wil ik links een raam (hoeft niet open te kunnen) en rechts een openslaande deur, beiden met dubbel glas. De oude houten kozijnen zitten er nog en lijken goed in tact. De huidige kozijnen zijn van aluminium, graag zou ik er hout of kunstof voor in de plaats laten installeren.

Houten kozijnen door kunststof kozijnen vervangen

Er zijn houten kozijnen vervangen voor kunstof. Hierdoor zitten er scheuren in de muur en moet er een latei worden geplaatst. Het gaat om 5 kozijnen. Wat zijn de kosten hiervoor?

Houten kozijnen aanpassen

Ik heb 2 houten kozijnen. Het 1e kozijn heeft een totale raampartij van 4,8 vierkante meter. Onder het kozijn zitten houten schroten van 1,4 m hoog en 3 m breed. Dit wil ik gemetseld hebben en vervolgens een nieuw kozijn met kiepraam. Het 2e kozijn is hetzelfde maar dan 1,6 m breed. Mijn voorkeur gaat uit naar kunstof kozijnen.

Kunststof deur- en raamkozijnen plaatsen

Achterdeur en raam vervangen voor openslaande tuindeur van kunststof Slaapkamerraam vervangen door kunstof kozijnen. Evt 2x

Partners

Partners van Casius